Már csak ők hiányoztak a magyar fociból

Örökös retorikája volt a magyar futballnak, milyen kár, hogy a hazai gazdagok nem vesznek részt benne, a pénzüket nem erre áldozzák, így pedig nem lehet eredményt elérni. Forrás: Sportgéza Furcsa egybeesés, a gazdagok a valószínűsíthető Fidesz-győzelemmel egy időben megjelentek, hiszen ők is elérkezettnek látták az időt, hogy valódi tulajdonosok legyenek a hazai klubéletben. Így hát […]

Szerző:

Örökös retorikája volt a magyar futballnak, milyen kár, hogy a hazai gazdagok nem vesznek részt benne, a pénzüket nem erre áldozzák, így pedig nem lehet eredményt elérni.

Forrás: Sportgéza

Furcsa egybeesés, a gazdagok a valószínűsíthető Fidesz-győzelemmel egy időben megjelentek, hiszen ők is elérkezettnek látták az időt, hogy valódi tulajdonosok legyenek a hazai klubéletben.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Így hát ezek a valódi tulajdonosok, Matyi Dezső és Leisztinger Tamás is az egyébként elfogadhatóan szereplő csapatánál dolgozó edzőjét kirúgta. Három forduló lement azóta: sem a Pécs, sem a Diósgyőr nem nyert, a közönségszórakoztató játék is elmaradt.

Benczés Miklós, Mészáros Ferenc eközben azon gondolkodhat: hol rontotta el. Miben és vajon mikor mondott nemet, amivel elásta magát.

Az ezer sebből vérző hazai szakma megedződött már az előző években, amikor áltulajok, reménybeli szponzorok kontroll nélkül dönthettek az edzőkről, de a szép új világ a valódi tulajdonosokkal sem akar eljönni.

Ha futball nem is lesz még évekig, végre itt is megjelentek az edzőfaló, megalomán, mindenhez értő elnökök, a steauás Gigi Becalinak, a volt atleticós Gilnek, a palermói Zamparininek méltó utódai vannak, lesznek. A felzárkózáshoz Matyi van amúgy közelebb, hiszen ő önmagáról elnevezte a pécsi csapatot.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!