Szegedre érkezik az edzői Roadshow

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az újjáéledt Bozsik-program keretén belül május 8-án, kedden nagyszabású labdarúgó-edzői roadshow-t tartanak Szegeden. Forrás: szegedcafe.hu Lóczi István megyei instruktor, Sahin-Tóth Dezső labdarúgóedző és Nógrádi Tibor, az MLSZ területi igazgatója arra invitál minden Csongrád megyében dolgozó szakembert, hogy jöjjön el az eseményre – számol be a delmagyar.hu. Délután három órakor a MLSZ Csongrád […]

Szerző:

Sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az újjáéledt Bozsik-program keretén belül május 8-án, kedden nagyszabású labdarúgó-edzői roadshow-t tartanak Szegeden.

Forrás: szegedcafe.hu

Lóczi István megyei instruktor, Sahin-Tóth Dezső labdarúgóedző és Nógrádi Tibor, az MLSZ területi igazgatója arra invitál minden Csongrád megyében dolgozó szakembert, hogy jöjjön el az eseményre – számol be a delmagyar.hu.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


Délután három órakor a MLSZ Csongrád megyei igazgatóságának székházában szakmai továbbképzéssel indul a nap, amelyet 16.30-tól a Felső Tisza-parti stadion centerpályáján gyakorlati bemutató (a Tisza Volán és a Rendőr TE fiataljai vesznek részt) zár. A Bozsik-programot Both József és Nyilasi Tibor felügyeli, a szegedi eseményre nagy valószínűséggel Tajti József látogat – egykor a magyar válogatott pályaedzője volt – majd el.

Az esemény minden futballedző számára ingyenes.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!