Krisán: Tíz éve senki nem vette komolyan Demjánt

A KA-VOSZ vezérigazgatója szerint tíz éve nem hittek abban, hogy 100 ezer vállalkozónak lesz Széchenyi Kártyája, pedig már 220 ezernek van. Forrás: hirado.hu Senki nem nagyon vette komolyan Demján Sándor ötletgazda tíz évvel ezelőtt tett kijelentését, miszerint akár százezer vállalkozó is megkaphatja a Széchenyi  Kártyát, most azonban ott tartunk, hogy több mint 220 ezer vállalkozó […]

Szerző:

A KA-VOSZ vezérigazgatója szerint tíz éve nem hittek abban, hogy 100 ezer vállalkozónak lesz Széchenyi Kártyája, pedig már 220 ezernek van.

Forrás: hirado.hu

Senki nem nagyon vette komolyan Demján Sándor ötletgazda tíz évvel ezelőtt tett kijelentését, miszerint akár százezer vállalkozó is megkaphatja a Széchenyi  Kártyát, most azonban ott tartunk, hogy több mint 220 ezer vállalkozó igényelte eddig a kártyát, s ennek révén mintegy ezermilliárd forint ment ki a gazdaságba – jelentette ki Krisán László, a KA-VOSZ vezérigazgatója az m1 Ma reggel című műsorában.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Mindez azért fontos, mert a program a vállalkozók által lett sikeres. Ez annak is köszönhető, hogy a Széchenyi Kártya egy piaci rést töltött be – érvelt a KA-VOSZ vezérigazgatója.

Krisán László elmondta azt is: a Széchenyi Kártya jelentősége, hogy a bankok megnyíltak a kis- és középvállalkozásoknak. Egyrészt a hiteleket olcsóbbá tettük, hiszen az állam kamattámogatást biztosít a szektornak, másrészt egy állami viszontgaranciával eloszlattuk a pénzintézetek rizikófélelmét. A számok azt mutatják, hogy ez egy jó irány – hangoztatta.

 

 

Megemlítette: a napokban kezdték meg azt az új programelemet, mely az uniós pénzekhez való hozzájutást segíti. Egy vállalkozónak alapvetően két problémája van, amikor pályázni akar: egyrészt önrészre van szüksége – csakhogy kivéreztek a vállalkozások a válság alatt -, másrészt az uniós pályázatok utófinanszírozásúak. Előbbi problémára az önerő-kiegészítő hitel, utóbbira áthidaló, cash flow-hitel lehet a megoldás.

Szót ejtett arról is, hogy a kombinált mikrohitel összegét felemelték év elejétől 4+8 millióról 10+20 millió forintra, viszont így elég hamar „ingerküszöb fölé” került, és nagyon sok vállalkozás igényelte volna. Budapesten és környékén ez a keret kifogyott, az összes vidéki településen azonban még rengeteg ilyen pénz van. Ez nagyon unikális termék, ilyen megoldásokat kell találnunk, mert ma válsághelyzet van, el kell szakadni a berögzült ötletektől. Nem lehet beruházás felé terelni egy vállalkozó gondolkodását akkor, amikor azt sem tudja, mi lesz a jövő héten. Most a túlélésre kell koncentrálni – szögezte le.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!