Kovács Gábor még nem mondott le a bennmaradásról

Az angyalföldiek hétvégén csak egy pontot szereztek a Pápa ellen, így továbbra is nagyon nehéz helyzetben vannak a bennmaradásért folyó harcban. Forrás: sportfórum – Nagyon elkeseredettek voltunk szombaton, de a meccs után Marijan Vlak összehívott minket és elmondta, hogy most már kár bánkódni. Van még hátra öt meccs, és nem úszott el még semmi. Igazat […]

Szerző:

Az angyalföldiek hétvégén csak egy pontot szereztek a Pápa ellen, így továbbra is nagyon nehéz helyzetben vannak a bennmaradásért folyó harcban.

Forrás: sportfórum

– Nagyon elkeseredettek voltunk szombaton, de a meccs után Marijan Vlak összehívott minket és elmondta, hogy most már kár bánkódni. Van még hátra öt meccs, és nem úszott el még semmi. Igazat adtunk neki, és ebben a szellemben folytatjuk a munkát.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A Pápa ellen az alapvető gond az volt, hogy nagyon görcsösek voltunk. A gólunk után meg kellett volna roppantanunk a Pápát újabb találatokkal, de helyette kiegyenlítettek. Az akarattal szerintem nem volt probléma, de mindenki nagyon feszült volt, ezért rengeteget hibáztunk, így pedig valóban nem lehet meccset nyerni – nyilatkozta Kovács Gábor, a Vasas védője a klub hivatalos honlapján. Kovács azt is elárulta, szerinte a Pápának van nehezebb sorsolása a hátralévő fordulókra. – Most főleg az Újpest elleni meccsre figyelünk, ott nem szabad kikapnunk. Persze azért nézegetjük a sorsolást is, ami alapján azt tudom mondani, hogy a vetélytársaink közül a Pápának lesz a legnehezebb dolga a hajrában, még akkor is, ha most a már kieső Zalaegerszeggel játszanak – tette hozzá Kovács Gábor.

Címkék: , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!