Rekordfogás: óriáspontyot akasztott a pecás a Desedán, fotó

A 23 kiló 80 dekás hal hossza 82 centiméter. Nagyjából 20 percnyi fárasztás után elégedetten ölelhette magához azóriáspotykát a szerencsés horgász, aki – mint azt utóbbi időben a többi horgász is – visszaengedte a Desedába a halat. Forrás: Sonline.hu Kovács Gábor csoportvezető halászati őr szerint a fővárosi horgász fogása abszolút desedai rekord. A hivatalos feljegyzések alapján a […]

Szerző:

A 23 kiló 80 dekás hal hossza 82 centiméter. Nagyjából 20 percnyi fárasztás után elégedetten ölelhette magához azóriáspotykát a szerencsés horgász, aki – mint azt utóbbi időben a többi horgász is – visszaengedte a Desedába a halat.

Forrás: Sonline.hu
Kovács Gábor csoportvezető halászati őr szerint a fővárosi horgász fogása abszolút desedai rekord. A hivatalos feljegyzések alapján a ’70-es évek közepe óta ekkora halat nem emeltek ki a tóból. – A Desedában lévő rengeteg hal és a melegedő időjárás állhat alapvetően a siker hátterében – emelte ki. – Biztos vagyok, hogy ennél nagyobb ponty is lehet a tóban.

 

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Becslésekbe nem kívánt bocsátkozni Kovács Gábor, ám azt megpendítette, hogy bármelyik pillanatban horogra akadhat akár egy 25 kilós példány is.

 

bojlis módszer, minden korábbi rekordot felülmúlt, tőponty, óriásponty, szerencsés horgász, deseda, abszolút desedai rekord

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!