Csányi Sándor találkozott a Szurkolói Iroda vezetőjével

Budapest – Az MLSZ megállapodott a szervezett szurkolói csoportokkal. Forrás: nb1.hu Az elmúlt időszakban több olyan rendelet látott napvilágot, amelyek kiverték a biztosítékot a szervezett szurkolói csoportoknál. Őket lehet szeretni vagy nem szeretni, de az például tény, hogy idegenbe gyakorlatilag csak ők kísérik el a kedvenceket, ráadásul minden pénzüket a csapatukra költik. Az elmúlt évek […]

Szerző:

Budapest – Az MLSZ megállapodott a szervezett szurkolói csoportokkal.

Forrás: nb1.hu

Az elmúlt időszakban több olyan rendelet látott napvilágot, amelyek kiverték a biztosítékot a szervezett szurkolói csoportoknál. Őket lehet szeretni vagy nem szeretni, de az például tény, hogy idegenbe gyakorlatilag csak ők kísérik el a kedvenceket, ráadásul minden pénzüket a csapatukra költik.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az elmúlt évek eseményei miatt kellett létrejönnie a Szurkolói Irodának, amely a nevezett csoportok és azok tagjainak érdekeit próbálja érvényesíteni. A szervezet vezetőjét, Őri Márkot, a fehérvári Red Blue Devils nevű csoport oszlopos tagját fogadta Csányi Sándor, az MLSZ elnöke. Azt nem tudjuk pontosan, hogy a megbeszélésre a szövetség székházában vagy máshol (mondjuk egy Vidi-meccsen) került sor, de a felek több, a szurkolók számára lényeges kérdésben megállapodtak. Erről egyébként vázlatpontokat már közölt részleteket az RBD honlapja.

Pirotechnika alkalmazása

– Az MLSZ vállalja, hogy Szabályzataiban nem tiltja a pirotechnikai eszközök biztonságos, az érvényes jogszabályok betartásával történő használatát mérkőzéseken, illetve az érvényes jogszabályokhoz képest nem alkalmaz szigorúbb szabályozást. (pirotechnikai eszközöket pirotechnikus felügyelete mellett lehet majd alkalmazni, tehát nem arról szól a történet, hogy bárki, bármikor tüzezhet)

 

Tűzijáték NB I-es meccseken

 

Szurkolói transzparensek (innentől kezdve csak részletekben idézzük a birtokunkba került megállapodás részleteit)

– A drapériák MLSZ által kötelezően előírt engedélyeztetése egyszerűsödik, alapesetben nem kell az engedélyeztetés. Amennyiben a feliratok jogszabályellenesek, eltávolíthatók.

Vendégszurkolók jegyei

– A férőhelyek legalább 10%-a a vendégszurkolóké, nekik a jegyek árai nem lehetnek drágábbak, mint az azonos kategóriájú hazai belépőké, de az 1400 forintot semmi esetre sem haladhatják meg.

TV-közvetítés időpontjai

– A 2012/13-as szezontól a Szurkolói Iroda javaslatát kikéri az MLSZ az általános kezdési időpontokra, illetve a csapatok arányos terhelésére vonatkozóan.

Sajtóakkreditáció

– A szurkolói honlapok is akkreditálhatnak egy-egy személyt a bajnoki meccsekre.

A megállapodás pontjai a következő bajnokságtól lépnek hatályba.

 

(s. z.)

Címke: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !