Kovács Gábor: Nagyon elkeseredettek voltunk!

Szombaton a kiesés ellen menekülő Vasas a szintén a bennmaradásért küzdő Pápa ellen 1-1-es döntetlent játszott. A találkozó után a Vasas középső védője, Kovács Gábor nyilatkozott a klub honlapjának. Forrás: Topfoci.hu – Nagyon elkeseredettek voltunk szombaton, de a meccs után Marijan Vlak összehívott minket és elmondta, hogy most már kár bánkódni. Van még hátra öt […]

Szerző:

Szombaton a kiesés ellen menekülő Vasas a szintén a bennmaradásért küzdő Pápa ellen 1-1-es döntetlent játszott.

A találkozó után a Vasas középső védője, Kovács Gábor nyilatkozott a klub honlapjának.

Forrás: Topfoci.hu

– Nagyon elkeseredettek voltunk szombaton, de a meccs után Marijan Vlak összehívott minket és elmondta, hogy most már kár bánkódni. Van még hátra öt meccs, és nem úszott el még semmi. Igazat adtunk neki, és ebben a szellemben folytatjuk a munkát – mondta a vasassc.hu-nak Kovács.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


– Az alapvető gond az volt, hogy nagyon görcsösek voltunk. A gólunk után meg kellett volna roppantanunk a Pápát újabb találatokkal, de helyette kiegyenlítettek. Az akarattal szerintem nem volt probléma, de mindenki nagyon feszült volt, ezért rengeteget hibáztunk, így pedig valóban nem lehet meccset nyerni. Most főleg az Újpest elleni meccsre figyelünk, ott nem szabad kikapnunk.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!