Kínos díjátadó

Zavarban lesznek a sportkedvelők július 27-én: Londonban megkezdődnek az olimpiai játékok, Mogyoródon a Forma-1-es pilóták versenyeznek, és elindul az élvonalbeli futballbajnokság. A magyar foci amúgy megkezdte az idényt, ám a figyelmet egyelőre nem a játék kötötte le.   Forrás: Hetiválasz   Tarolt a Debrecen az előző futballszezonban. Megnyerte a bajnoki címet és a Magyar Kupát […]

Szerző:

Zavarban lesznek a sportkedvelők július 27-én: Londonban megkezdődnek az olimpiai játékok, Mogyoródon a Forma-1-es pilóták versenyeznek, és elindul az élvonalbeli futballbajnokság. A magyar foci amúgy megkezdte az idényt, ám a figyelmet egyelőre nem a játék kötötte le.

 

Forrás: Hetiválasz

 

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Tarolt a Debrecen az előző futballszezonban. Megnyerte a bajnoki címet és a Magyar Kupát is, így elméletileg saját magával kellett volna játszania a Szuperkupáért. A kiírás alkotói azonban gondoltak erre az esetre is, és úgy rendelkeztek, hogy a bajnok ne a kupagyőztessel, hanem a bajnokság 2. helyezettjével mérkőzzön meg. Utóbbi a Videoton volt, napjaink talán legmegosztóbb csapata, a két együttes találkozója igazi presztízscsata, mindenki okkal számított emlékezetes meccsre.

Nem lett az, és ha emlékezünk majd rá, akkor nem a pályán történtek miatt. Ott – mondjuk így – idény eleji játék zajlott, a szünet után ítéletidőben, a végeredmény döntetlen lett, tizenegyesekkel a Videoton nyerte a Szuperkupát – amelyet aztán nem akart átvenni. Hírlik, a fehérváriak gesztust akartak gyakorolni, mondván, ennek a mérkőzésnek az eredményétől függetlenül a serleg a Debrecent illeti meg, de ez nem derült ki. Az MLSZ nagy csinnadrattával készült, melyet a zuhogó eső meghiúsított, a Videoton játékosai egy-két percig ünnepeltek, majd edzőjük intésére elnyelte őket az öltöző. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke ott állt, hogy átadja a díjat, csak éppen nem volt kinek. Végül Garancsi István, a fehérvári klub tulajdonosa vette át a serleget, Csányi pedig dühösen távozott. Kínos.

Az Egri FC esetére ez a jelző is kevés. Jámbor János tulajdonos több fórumon is kijelentette, kivonul a futballból, mert az MLSZ eleve kiesésre ítélte a csapatát, méltánytalanul bánik vele. A történet lényege, hogy az egri pálya alkalmatlan élvonalbeli mérkőzések rendezésére, ezért az újoncnak Debrecenben kell játszania a hazai meccseit. A felháborodás őszinteségét árnyalja, hogy az Eger maga jelölte meg Debrecent hazai helyszínnek a licenckérelmében. Nyilván tudta, hogy saját stadionját megnevezve nem kapja meg a licencet, az MLSZ pedig nem tett egyebet, mint méltányolta az óhaját. A következő lépés az érzelmi zsarolás volt, és hivatkozás arra, hogy július 20-ig több hiányosság pótolható, ám hiába, mert a villanyvilágítás nem készülhet el az ősz dereka előtt. Az egriek a Szolnok példáját emlegetik, mely két éve indulhatott reflektorok nélkül, szentül ígérve, hogy a tavaszt már villanyfényben játssza végig. Ez sem szerencsés: Szolnokon azóta sincs világítás, a csapat a határidő lejártakor újabb haladékot kért, az MLSZ elnöksége fogcsikorgatva megadta, hogy ne váljon csonkává a mezőny, és megfogadta, többé nem ad hitelt ilyen ígéreteknek.

Ez van, ha valaki komolyan veszi a saját szabályait. Ez történt a sorsoláskor is: a szövetség meg sem hívta a számtalan, amúgy gyakran érthető, ám egymással össze nem egyeztethető igénnyel előrukkoló klubokat. A gordiuszi csomót úgy vágta át, hogy a sorsoláskor nem tett mást, mint sorsolt…

Közben azért a pályán is elkezdődött a “futballősz”: az Európa Liga selejtezőjének első körében az MTK kiesett egy gyenge szlovák csapat ellenében, a Budapest Honvéd pedig pocsék játékkal is továbbjutott albán ellenfelén. (A Debrecen és a Videoton lapzártánk után lépett pályára.) A Honvéd hamarosan a Samuel Eto’ót is soraiban tudó Anzsi Mahacskalával csaphat össze, nem sok eséllyel.

Ennyi történt az idény előtt. Kezdetnek nem biztató.

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!