Küldöttgyűlést tartott a VOSZ

Május 17-én tartotta éves rendes küldöttgyűlését a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, amely a nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Bartha Ferenc helyére Dr. Lits Józsefet választotta a Szövetség Ellenőrző Bizottságának elnöki tisztére. A VOSZ soros elnöke a következő, 2013. évi küldöttgyűlésig Czomba Csaba lett, helyettesei Krisán László és Versegi János urak. Az érdekképviselet legfőbb célja a […]

Szerző:

Május 17-én tartotta éves rendes küldöttgyűlését a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, amely a nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Bartha Ferenc helyére Dr. Lits Józsefet választotta a Szövetség Ellenőrző Bizottságának elnöki tisztére. A VOSZ soros elnöke a következő, 2013. évi küldöttgyűlésig Czomba Csaba lett, helyettesei Krisán László és Versegi János urak. Az érdekképviselet legfőbb célja a termelésen alapuló versenyképes magyar gazdaság létrejöttének elősegítése.
Forrás: országos sajtószolgálat

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

2012. május 17-én Budapesten tartotta soros küldöttgyűlését a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ). A napirendek között szerepelt az elmúlt időszak gazdaságpolitikájának áttekintése, értékelése, az elkövetkező időszak szövetségi stratégiája, valamint a gazdasági beszámolók és előirányzatok elfogadása. A VOSZ ügyvezető elnöke, Demján Sándor megköszönte az eddigi soros elnök – Tardos János úr – alapos és lelkiismeretes munkáját, illetve méltatta a Chikán Attila professzor úr által vezetett Gazdaságpolitikai Bizottság tevékenységét. Ezt követő hozzászólásában kiemelte a termelő munkára alapuló gazdaság, illetve a termelő szférában létesített munkahelyekre épített gazdaságstratégia szükségességét: csak a vállalkozások által megtermelt értéktöbblet révén kerülhet ki Magyarország a válságból és kerülhet a gazdaság ismét tartós növekedési pályára, amely a magyar társadalom egyetlen esélye a boldogulásra. A magyar gazdaság megerősödése a magyar vállalkozók versenyképességét fokozó gazdaságpolitika révén valósulhat meg; ezen álláspont határozott képviselete a VOSZ legfőbb küldetése, amely a gazdasági kormányzattal folytatott tárgyalások legfőbb irányvonala marad a jövőben is.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!