Hogyan lehetünk jobb hazafiak: ha az útikönyvekben jegyzett gulyáslevest és paprikás csirkét, vagy pedig ha halat és kovászosuborka-fagylaltot teszünk külföldi vendégeink elé? Ki kell-e mondani bizonyos magyar ételekről, hogy hungarikumok? És mennyi idő alatt telítődik zsírral a Budapestre látogató turista? Az [origo] Magyarország pár vezető séfjének tett fel lényegbevágó kérdéseket a Millenárison zajló Gourmet Fesztiválon.
forrás: origo.hu
ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek
Címkék:
hungarikum,
paprikás csirke
A hozzászólások és visszakövetések most nincsenek engedélyezve.
További cikkek
Továbbiak a kategóriában: harmas