Csányi fia cégfelvásárlásra készül

A Bonafarm Zrt. tulajdonába kerülhet a Sága Foods Zrt. – írja a Világgazdaság meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. A felvásárlásról a VG szerint már tárgyal a Csányi Sándor tulajdonában lévő élelmiszer-ipari csoport és az elsősorban pulykafeldolgozással foglalkozó, a brit Bernard Matthews Csoport tulajdonában lévő sárvári társaság. A Csányi Sándor fia, Csányi Attila által vezetett, éves […]

Szerző:

A Bonafarm Zrt. tulajdonába kerülhet a Sága Foods Zrt. – írja a Világgazdaság meg nem nevezett forrásokra hivatkozva. A felvásárlásról a VG szerint már tárgyal a Csányi Sándor tulajdonában lévő élelmiszer-ipari csoport és az elsősorban pulykafeldolgozással foglalkozó, a brit Bernard Matthews Csoport tulajdonában lévő sárvári társaság.

A Csányi Sándor fia, Csányi Attila által vezetett, éves szinten 500 millió eurót meghaladó árbevételt produkáló Bonafarm cégcsoporton belül működik jelenleg a sertésfeldolgozásban piacvezetőnek számító Pick Szeged Zrt., a Sole-Mizo tejfeldolgozó, illetve több alapanyag- és takarmány-előállító cég – idézi fel a VG.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A csoport létrehozásakor, 2010 elején a társaság vezetői a lapnak azt mondták, céljuk egy teljes élelmszer-ipari integráció létrehozása, és nem tartják kizártnak további cégek felvásárlását, elsősorban a piaci lehetőségeket figyelembe véve – vagyis főleg nehéz helyzetbe került társaságok megvásárlása és további működtetése a stratégia része.

A VG megkeresésére a Bonafarm nem kívánta kommentálni a tárgyalások hírét.

A nyolcszáz főt foglalkoztató SáGa Foods Zrt. a hazai pulykafeldolgozás egyik főszereplője, évente 1,8 millió pulykát dolgoz fel. Amíg a hazai piacon elsősorban késztermékeivel van jelen, Magyarország egyik legnagyobb baromfitermék-exportőre.

A brit tulajdonban lévő társaság piaci pozíciója 2007-ben roppant meg, amikor elterjedt az a hír, hogy madárinfluenza vírusával fertőzött pulykahús került Magyarországról Nagy-Britanniába. A később cá­folt hírek nem csak a sárvári vállalatnak, de anyacégének is komolyan ártottak.

Címkék: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!