Palacsinta – szénhidrátcsökkentett liszttel

Régóta küzdök a súlyommal és a koleszterin szintemmel, így minden alkalmat megragadok, ha segíthetek magamon. Most egy csökkentett szénhidráttartalmú sütőlisztet kaptam próbavégre.

Szerző:

Szerencsémre a lányaim újra palacsintát kértek, így előkaptam a kenyérsütéshez rendelt új lisztünket és kipróbáltam… Gyönyörű könnyű tésztája lett. Igaz, az első kettő kicsit nehezebb lett, de adtam még 1 dl szódavizet hozzá, így már a fergeteges kategóriába csúszott. Házi meggy- és sárgabarack lekvár valamint kakaó töltelék. Legközelebb nagymamám túrós tölteléke jön.

IMG_1172 IMG_1159 IMG_1160 IMG_1165 IMG_1166

 

 

 

 

 

 

… és persze a jó öreg recept: 30 dkg liszt; 2 tojás; csipet só, 0,5 l tej és 4 dcl szóda. A sütőlisztet a webshopból lehet beszerezni.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!