Szombaton Vasi Vasember

Forgalomkorlátozások is lesznek: szombaton Vasi Vasember 2013. július 13-án rendezik meg a XXIX. Vasi Vasember Triatlon Versenyt a Vasivíz Kupáért. Forrás: nyugat.hu 2013. július 13-án rendezik meg a XXIX. Vasi Vasember Triatlon Versenyt a Vasivíz Kupáért. 11:00-kor a Csónakázó-tó partján indul a 1,5 km úszásból, 40 km kerékpározásból és 10 km futásból álló viadal, mely a […]

Szerző:

Forgalomkorlátozások is lesznek: szombaton Vasi Vasember
2013. július 13-án rendezik meg a XXIX. Vasi Vasember Triatlon Versenyt a Vasivíz Kupáért.

Forrás: nyugat.hu

2013. július 13-án rendezik meg a XXIX. Vasi Vasember Triatlon Versenyt a Vasivíz Kupáért.
11:00-kor a Csónakázó-tó partján indul a 1,5 km úszásból, 40 km kerékpározásból és 10 km futásból álló viadal, mely a hagyományok szerint Dr. Puskás Tivadar Szombathely város polgármesterének rajtpisztoly jelére indul 11 órakor.

A verseny ideje alatt 06.00 és 18:00 óra között a Kenderesi út a Bartók Béla körút és az Oladi kishíd között teljesen lezárásra kerül.

A kerékpáros versenyrész további útvonalán részleges forgalomkorlátozásra kell számítani a Bartók Béla körút-Nárai út-Nárai-Pornóapáti-Horvátlövő-Vaskeresztes-Felsőcsatár-Narda-Torony-Sé-Dolgozók útja útvonalon.

20130711-061816.jpg

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!