Vizilabdások Szombathelyen

A hétvégén a vasi megyeszékhelyen rendezik a Savaria Kupa junior nemzetközi felkészülési tornát. Ma délután sajtótájékoztatót tartottak a szombathelyi Claudius Hotelben a hétvégi Savaria Kupa junior nemzetközi felkészülési tornával kapcsolatban. Péntektől vasárnapig ugyanis a szlovák, a magyar és a horvát U20-as vízilabda válogatott, valamint a magyar U17-es nemzeti csapat méri össze egymással tudását. – Ez […]

Szerző:

A hétvégén a vasi megyeszékhelyen rendezik a Savaria Kupa junior nemzetközi felkészülési tornát.
Ma délután sajtótájékoztatót tartottak a szombathelyi Claudius Hotelben a hétvégi Savaria Kupa junior nemzetközi felkészülési tornával kapcsolatban.

Péntektől vasárnapig ugyanis a szlovák, a magyar és a horvát U20-as vízilabda válogatott, valamint a magyar U17-es nemzeti csapat méri össze egymással tudását.

– Ez a nagyon erős hétvégi torna alkalmas lesz arra, hogy mindenki bizonyítson. Megmondom őszintén, én is kíváncsian várom ezeket a meccseket, ugyanis eddig folyamatosan felnőtt csapatokkal játszottunk, felnőtt tornákon vettünk részt, végigjátszottuk a felnőtt OB1-et, a saját korosztályunk válogatottjaival most kerülünk szembe először. A mezőny nagyon erős, a legutóbbi Európa-bajnokság első három helyezettje közül ketten itt lesznek, hiszen az olaszok nyerték az EB-t, a horvátok pedig bronzérmesek lettek. A Savaria Kupára munkából megyünk, a felkészülés egyik állomásának tekintjük, természetesen nem erre készülünk, sőt, még Szombathelyen is tovább dolgozunk. A tornát követően is maradunk, az olaszokkal közösen edzőtáborozunk, s jövő csütörtökön velük együtt megyünk Zágrábba, ahol egy újabb erős tornán veszünk részt a szerb, a horvát, az olasz és az ausztrál korosztályos válogatott társaságában – mondta Horkai György utánpótlás szövetségi kapitány a vlv.hu-nak.

Második alkalommal ad otthont Szombathely a Savaria Kupának
– Nekünk ez egy nagyon erős torna lesz, hiszen az ellenfelek nem a mi korosztályunkból kerülnek ki. Szeretném, ha nagyon jó mérkőzéseket játszanánk, tisztes helytállásra számítok és az biztos, hogy nagyon jó felkészülési állomás lesz ez a szeptemberi U17-es Európa-bajnokságig vezető úton. Ez lesz az első tornánk, rögtön nagyon erős mezőnnyel. Bízom abban, hogy jól helyt fogunk állni, annak ellenére, hogy nagy az életkorbeli különbség. Van 98-ban született játékosunk is, a többség 96-os és 97-es születésű. Ez egy nagyon fiatal, ugyanakkor nagyon jó csapat! – nyilatkozta Kis István U17-es vezetőedző a vlv-nek.

Savaria Kupa junior nemzetközi felkészülési torna programja:
Július 19., péntek
10.00 Szlovák juniorválogatott (U20)-Magyar juniorválogatott (U20)
11.30 Magyar U17-es válogatott-Horvát juniorválogatott (U20)

18.00 Magyar juniorválogatott-Magyar U17-es válogatott
19.30 Horvát juniorválogatott-Olasz juniorválogatott

Július 20., szombat
10.00 Olasz juniorválogatott-Magyar U17-es válogatott
11.30 Horvát juniorválogatott-Szlovák juniorválogatott

18.00 Szlovák juniorválogatott-Olasz juniorválogatott
19.30 Magyar juniorválogatott-Horvát juniorválogatott

Július 21., vasárnap
10.00 Magyar U17-es válogatott-Szlovák juniorválogatott
11.30 Olasz juniorválogatott-Magyar juniorválogatott

A Savaria Kupán részt vevő magyar juniorválogatott (U20) tagjai:
Bendes Viktor, György Dávid, Molnár Dávid – kapusok
Berta József, Dőry Farkas, Csapó Miklós, Gyárfás Tamás, Jansik Szilárd, Lőrincz Bálint, Manhercz Krisztián, Német Toni, Sánta Dániel, Sedlmayer Tamás, Szabó Bendegúz, Telegdy András, Tóth Bendegúz – mezőnyjátékosok

A Savaria Kupán részt vevő magyar U17-es válogatott tagjai:
Molnár Benedek Ákos, Vogel Soma – kapusok
Csaba Márton, Csacsovszky Erik, Görbics Márton, Hornyák Olivér, Hulmann Kristóf, Mátyok Norbert, Pellei Frank, Sélley Domonkos, Szatmári Kristóf, Tóth Kristóf, Török András, Vadovics Viktor, Vogel Simon – mezőnyjátékosok

Forrás : nyugat.hu

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !