CSÁNYI LEOLVASZTOTTA A KILÓKAT SCHELL JUDITRÓL

Kitűnő formában van Schell Judit. Csak négy hónapja adott életet harmadik gyermekének, Borbálának, de a színésznőn ma már egy gramm felesleg sincs. Forrás: Bors Csütörtökön debütál a Thália Színházban Georges Feydeau hat egyfelvonásosából készült bohózata, az Esküvőtől válóperig, amelyben egy házaspár életét követhetjük nyomon megismerkedésüktől szakításukig. A feleséget Schell Judit játssza, a férjet pedig Csányi […]

Szerző:

Kitűnő formában van Schell Judit. Csak négy hónapja adott életet harmadik gyermekének, Borbálának, de a színésznőn ma már egy gramm felesleg sincs.

Forrás: Bors

Csütörtökön debütál a Thália Színházban Georges Feydeau hat egyfelvonásosából készült bohózata, az Esküvőtől válóperig, amelyben egy házaspár életét követhetjük nyomon megismerkedésüktől szakításukig. A feleséget Schell Judit játssza, a férjet pedig Csányi Sándor. A két színész a Csak szex és más semmi után most ismét szerelmespárt alakít, ám ezúttal a színpadon.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Fotó: Móricz István

Ezúttal színpadon bizonyít a moziban már sikeres páros

– Nagyon jól éreztük magunkat a próbákon. Persze egy színházi darab mindig más, mint egy film, hiszen míg ott kevés idő van a rákészülésre, itt volt hat hetünk az ismerkedésre, hülyéskedésre – mondta a Borsnak a fotóspróba után a színésznő, akiről ránézésre senki nem mondaná meg, hogy februárban szülte meg harmadik gyermekét, Borbálát. Párjától, Schmied Zoltán színésztől már van egy négy­éves fia, Boldizsár, és együtt nevelik Schell Judit előző kapcsolatából született fiát, a 17 éves Lackót.

– A kislányunkkal most a gyermekem apukája van, innen szaladok haza, megetetem, aztán jövök vissza – mondta a kitűnő formában lévő színésznő, akinek nem volt különös praktikája arra, hogyan nyerje vissza jó alakját. Azt mondja, a Csányi Sándorral való közös munkának köszönheti, hogy leolvadtak róla a kilók.

– Már hozzászokott a szervezetem, hogy kilenc hónapra megnő, aztán visszarendeződik. Másrészt pedig a munka is hozzásegít ahhoz, hogy az ember leadjon néhány pluszkilót. Rólam a próbaidőszak mindig visz le néhányat, most meg jól is jött, mert volt miből – tette hozzá a színésznő.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!