A Pesti Magyar Színházban lép fel a Mágnes Színház

Egy különleges színházi kísérletnek lehetnek részesei a kispesti Mágnes Színház tagjai. A Pesti Magyar Színház- a Nagy kerítésfestés címmel pályázatot hirdetett színjátszó társulatok részére. Forrás: ÖS A feladat az volt, hogy a színház által bemutatott Tom Sawyer című musical egy-egy részletét be kellett küldeni DVD-n, hogy a szakmai zsűri eldönthesse, melyik színjátszó csoport kapja meg […]

Szerző:

Egy különleges színházi kísérletnek lehetnek részesei a kispesti Mágnes Színház tagjai. A Pesti Magyar Színház- a Nagy kerítésfestés címmel pályázatot hirdetett színjátszó társulatok részére.

Forrás: ÖS

A feladat az volt, hogy a színház által bemutatott Tom Sawyer című musical egy-egy részletét be kellett küldeni DVD-n, hogy a szakmai zsűri eldönthesse, melyik színjátszó csoport kapja meg azt a lehetőséget, hogy a Pesti Magyar Színházban egy-egy jelenet erejéig szerepelhessen. A zsűri tagjai voltak: Miklós Tibor az előadás írója, rendezője, Kovács Gábor Dénes a Pesti Magyar Színiakadémia igazgatója, Őze Áron a Pesti Magyar Színház Igazgatója és Puskás Péter az előadás címszereplője.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A zsűri úgy döntött, hogy a Mágnes Színház kapja meg ezt a lehetőséget! Kétnapos próba után – ahol profi rendező, korrepetitor, koreográfus vezényli a „mágneses”gyerekeket – 2012. június 10-én 15.00 órától a Pesti Magyar Színházban mutatják be a Tom Sawyer című musical keresztmetszetét a darab eredeti szereplőivel együtt. Szívesen látnak bárkit ezen a nagy eseményen! (A belépés ingyenes)

Kiss Ágnes, a Mágnes Színház vezetője

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!