DVTK: Gosztonyi hároméves szerződést kötött – hivatalos

ikerült megegyeznie a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőrnek a szintén élvonalbeli Videotonnal Gosztonyi András átigazolásában. Az utánpótlás-válogatott labdarúgó három évre kötelezte el magát a DVTK-hoz, a kivásárlási árat a két klub titokban kezeli. Forrás: nemzetisport.hu Gosztonyi András (jobbra) itt még a diósgyőri játékosok ellen küzdött (Fotó: Németh Ferenc – archív)    „Nagyon szépen köszönöm Leisztinger […]

Szerző:

ikerült megegyeznie a labdarúgó NB I-ben szereplő Diósgyőrnek a szintén élvonalbeli Videotonnal Gosztonyi András átigazolásában. Az utánpótlás-válogatott labdarúgó három évre kötelezte el magát a DVTK-hoz, a kivásárlási árat a két klub titokban kezeli.

Forrás: nemzetisport.hu

Gosztonyi András (jobbra) itt még a diósgyőri játékosok ellen küzdött (Fotó: Németh Ferenc – archív)

 

 „Nagyon szépen köszönöm Leisztinger Tamás tulajdonosunknak, hogy újfent lehetővé tette, hogy az ország egyik legnagyobb tehetsége Diósgyőrbe szerződhessen″ – nyilatkozta Dudás Hunor, a DVTK ügyvezető igazgatója a diósgyőri klub hivatalos oldalának.

A 21 éves, kaposvári születésű szélső első profi klubja az MTK volt, ahonnan 2010 tavaszán a Bari kölcsönvette, de az olasz csapat az idény végén nem élt opciós jogával, és nem vette meg végleg. Magyarországra hazatérve a Videotonnál folytatta pályafutását, a székesfehérváriakkal többek között bajnoki arany- és ezüstérmet szerzett a náluk töltött két éve alatt.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


Tagja volt a 2009-es U20-as világbajnokságon bronzérmet szerző magyar csapatnak, a felnőttválogatottban viszont még nem mutatkozott be.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!