Stadion-ügy: még reménykedhet az Egri FC

Az MLSZ újra foglalkozik majd az egri stadion ügyével, ha a csapat vezetői bejelentik: elvégezték a szükséges változtatásokat – jelentette be Telkiben Csányi Sándor, az MLSZ elnöke. Forrás: egriugyek.hu   Az NBI-es csapatok vezetőivel egyeztetett hétfőn Csányi Sándor, a kétórás megbeszélésen a televíziós jogdíjak és a nézőszám emelési törekvések mellett szó esett a nagy port […]

Szerző:

Az MLSZ újra foglalkozik majd az egri stadion ügyével, ha a csapat vezetői bejelentik: elvégezték a szükséges változtatásokat – jelentette be Telkiben Csányi Sándor, az MLSZ elnöke.

Forrás: egriugyek.hu

 

Az NBI-es csapatok vezetőivel egyeztetett hétfőn Csányi Sándor, a kétórás megbeszélésen a televíziós jogdíjak és a nézőszám emelési törekvések mellett szó esett a nagy port kavart sorsolásról és az egri stadionhelyzetről is.

A sajtóban megjelent heves reakciók egy része elsősorban 2012/13-as szezon sorsolását bírálta. Csányi Sándor erre válaszolva elmondta, hogy a sorsoláson minden olyan szempontot figyelembe vettek, amely a nemzetközi kötelezettségek betartásához, a televíziós szerződésben foglaltakhoz, valamint a biztonsági előírásokhoz elengedhetetlen, egyben feldolgozták a tavasz végén a csapatoktól és a Szurkolói Irodától begyűjtött észrevételeket.

A sorsolás direkt erre a célra kifejlesztett szoftver segítségével, az eljárást hitelesítő közjegyző jelenlétében történt. Egyéni kéréseket a fenti általános szempontokon túlmenően a szövetség nem vehetett figyelembe, mert az sértette volna az esélyegyenlőséget, és biztos, hogy lett volna olyan klub, amelynek az érdekei sérültek, vagy sérülhettek volna.

Az Eger licenckérelemével kapcsolatban elhangzott: a klub az áprilisi licenc eljárásban maga jelölte meg a debreceni stadiont a hazai mérkőzések színhelyeként, ezt nem az MLSZ “kényszerítette” rá. Ugyanakkor mihelyst az Eger “készre jelenti a stadiont”, a szövetség újra megvizsgálja a kérdést – írja az egrifoci.hu

Az mindenesetre előrelépésnek számít, hogy a szövetség egyáltalán foglalkozik a kérdéssel. Az egrieknek július 20-ig van lehetőség pótolni a hiányosságokat.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!