Újabb díjakat kaptak a debreceniek, Bognár megelőzte Kassait

Az MLSZ a hagyományoknak megfelelően a bajnoki év végeztével elismerésben részesítette a szezon legjobbjait – a legtöbb kategóriában a bajnok és Magyar Kupa-győztes debreceniek diadalmaskodtak. Forrás: nemzetisport.hu A 2011–2012-es bajnoki szezon legjobbjainak járó díjakat kedden, a telki GLOBALL Football Park & Sporthotelben, az MLSZ RangAdó Díjátadó Gálán adták át a nyerteseknek. Az exkluzív eseményen a […]

Szerző:

Az MLSZ a hagyományoknak megfelelően a bajnoki év végeztével elismerésben részesítette a szezon legjobbjait – a legtöbb kategóriában a bajnok és Magyar Kupa-győztes debreceniek diadalmaskodtak.

Forrás: nemzetisport.hu

A 2011–2012-es bajnoki szezon legjobbjainak járó díjakat kedden, a telki GLOBALL Football Park & Sporthotelben, az MLSZ RangAdó Díjátadó Gálán adták át a nyerteseknek. Az exkluzív eseményen a szövetség nyolc kategóriában díjazta a 2011–2012-es bajnoki évad legjobbjait. A gála vendégeit, köztük Grosics Gyulát, az Aranycsapat tagját, Borbély Zoltán, az MLSZ Jogi- és Sajtóirodájának vezetője köszöntötte, majd Csányi Sándor, a szövetség elnöke nyitotta meg a gálát.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Csányi Sándor felvezető szavaiban örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy nemcsak saját megítélése, de az általános szakmai vélekedés szerint is javult a hazai bajnokság színvonala, izgalmas meccseket, jobban felkészült csapatokat, és a korábbinál több fiatalt láthattak a nézők az elmúlt közel egy évben a pályákon.

Az MLSZ vezetője hozzátette: az elmúlt napokban a válogatott is újból bizonyította, hogy sikerült előrelépnie, a csehek és az írek ellen komoly küzdeni tudásról tett tanúbizonyságot csapat, az első meccsen megmutatta, hogy nagyon jól tud védekezni, a másodikon pedig azt, hogy képes veszélyesen támadni, és mindkét találkozón biztató produkcióval állt elő az őszi vb-selejtezők előtt.

Csányi Sándor elmondta, az MLSZ elnöksége tízéves stratégiájának megfelelően halad a kijelölt úton, sőt, előrébb is tart a vártnál, hiszen már most látszanak optimizmusra okot adó eredmények: emelkedett a fiatal labdarúgók, az utánpótláscsapatok száma, több mint ezer klub kapott támogatást a TAO-program segítségével, és a támogatási program következő lépcsőjében még többen juthatnak forráshoz. A sportszervezetek által elnyert támogatásoknak, valamint Magyar Labdarúgó-szövetség stadionépítési programjának, stadionbiztonsági programjának és az OTP-MOL Bozsik-programnak köszönhetően az elmúlt egy évben több pénz áramlott a magyar labdarúgásba, mint azt megelőzően évtizedeken keresztül.

Az átadón elsőként az év sportvezetőjének járó Minarik Ede-díj talált gazdára, az elismerést Horváth Károly, a tavasszal remeklő Siófok tulajdonosa vehette át Csányi Sándortól. Az „év tulajdonosának, elnökének, vagy kívülállójának” járó Labdarúgásért-díjat Riskó Géza, az MTVA sportfőszerkesztője kapta, aki elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a magyar labdarúgás visszakerült a közszolgálati televízióba.

 

Az év sportújságírójának járó Molnár Dániel-díjat Máté Pál, a Sport TV főszerkesztője vehette át, aki annak idején éppen Molnár Dániel tanítványa volt a Magyar Rádiónál. Az év játékvezetőjének járó elismerést, a Hertzka Pál-díjat az Európa-bajnokságon való részvétele miatt az átadótól távolmaradó Bognár Tamás nyerte el, aki Kassai Viktor és Vad II István előtt végzett az első helyen.

A Hidegkuti Nándor-díjat az Év Felfedezettjének ítélték oda, a nyertes Bódi Ádám, a DVSC-TEVA játékosa lett, aki jelenleg Liechtensteinben szerepel az U21-es válogatottal, ezért Herczeg András vette át a nevében a díjat. A középpályás Korhut Mihályt és Kovács Istvánt előzte meg. Az év edzőjének járó Sebes Gusztáv-díj Kondás Eleméré, a DVSC-TEVA vezetőedzőjéé lett, aki a kinevezése utáni első évben veretlenül nyerte meg a bajnokságot és a Magyar Kupát csapatával.

Az OTP Bank Liga gólkirályának járó díjat a 20 gólt szerző debreceni Adamo Coulibaly nyerte el, majd végezetül az év játékosának járó Bozsik József-díj átadása zárta a gálát, ezt Szakály Péter, a DVSC-Teva csapatkapitánya vette át, aki múlt héten, Prágában mutatkozott be a nemzeti csapatban, és már kétszeres válogatottnak is mondhatja magát. A legjobb játékosok között Szakály mellett a szintén debreceni Adamo Coulibalyt és Nikolics Nemanját jelölték a díjra.

A díjkiosztóról összességében elmondható: akárcsak a Hivatásos Labdarúgók Szervezeténél és a Nemzeti Sport Online szavazásán, az MLSZ-nél is a bajnok és Magyar Kupa-győztes debreceniek kapták a legtöbb elismerést.

Címke: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !