Nem nyilatkozott senkinek az Orbánt fellökő lány

A Blikk szerint bocsánatot kért Orbán Viktortól az a lány, aki földre vitte a kormányfőt egy szerelési kísérlet közben a Csányi Alapítvány focicsapata elleni meccsen, de az alapítvány PR-ügynöksége azt közölte, hogy a lány senkinek nem nyilatkozott. Forrás: HVG Összeütközött az ellenfél egyik játékosával Orbán Viktor miniszterelnök a Csányi Alapítvány gyermekválogatott focicsapata elleni vasárnapi meccsen […]

Szerző:

A Blikk szerint bocsánatot kért Orbán Viktortól az a lány, aki földre vitte a kormányfőt egy szerelési kísérlet közben a Csányi Alapítvány focicsapata elleni meccsen, de az alapítvány PR-ügynöksége azt közölte, hogy a lány senkinek nem nyilatkozott.

Forrás: HVG

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Összeütközött az ellenfél egyik játékosával Orbán Viktor miniszterelnök a Csányi Alapítvány gyermekválogatott focicsapata elleni vasárnapi meccsen – írja az esetről képet is közlő Blikk. A baleset véletlenül, egy szerelési kísérlet közben történt.

A Blikk szerint a lány, Bianka azonnal bocsánatot kért a miniszterelnöktől és elismerését fejezte ki a kormányfő jó jáátéka miatt. A Csányi Alapítvány azonban lapunkkal PR-ügynöksége útján azt közölte, hogy a lány senkinek nem nyilatkozott, a neki tulajdonított idézet egy, a Blikk képgalériája alatt megjelent olvasói komment volt.

Orbán a Csányi Alapítvány gyermekválogatott focicsapata ellen lépett pályára, csapattársai között volt Áder János államfő, Nyilasi Tibor egykori válogatott labdarúgó, illetve az alapító, Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgószövetség elnöke is.

Az Origo kérdésére, hogy Orbán Viktor szerzett-e bármilyen sérülést a meccs alatt, a miniszterelnök sajtófőnökén keresztül úgy reagált: “Négy lányom van, szokva vagyok!”.

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !