Kisfia is rajong Pokorny Lia új szerelméért

Budapest – Ámor nyila eltalálta Pokorny Liát (41), és hogy ez nem csupán egy múló fellángolás, arra az is bizonyíték, hogy új szerelmét már be is mutatta kisfiának. Forrás: BLIKK Lia kiváló anya, számára fontos, hogy gyermeke is elfogadja új választottját, ahogyan az is, hogy szerettei baráti viszonyt ápoljanak. Nem véletlen, hogy volt férjével, Csányi […]

Szerző:

Budapest – Ámor nyila eltalálta Pokorny Liát (41), és hogy ez nem csupán egy múló fellángolás, arra az is bizonyíték, hogy új szerelmét már be is mutatta kisfiának.

Forrás: BLIKK

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


Lia kiváló anya, számára fontos, hogy gyermeke is elfogadja új választottját, ahogyan az is, hogy szerettei baráti viszonyt ápoljanak. Nem véletlen, hogy volt férjével, Csányi Sándor színművésszel – aki gyermekének, Misinek az édesapja – példás a kapcsolata, éppen ezért Csányi nem csak vasárnapi apukaként veszi ki részét kisfia neveléséből.

A színésznő kisfia, Misi az étteremben átölelte anyukáját és új párját is

Pokorny Lia az utóbbi időben sokat szerepelt a nyilvánosság előtt, állandó reflektorfényben volt a Csillag Születik zsűritagjaként. Egyetlen azonban dologról nem beszélt az elmúlt időszakban sem, mégpedig a magánéletéről. Pontosabban arról, hogy van-e szerelem most az életében.

A nemrég készült fotók tanúsága szerint egyértelműen van, méghozzá egy magas, sportos, jóképű fiatalember. Információink szerint a Liánál fiatalabb férfi is színészként dolgozik. Az elmúlt két-három hónapban szinte majdnem mindig görkorcsolyával bukkant fel abban a zsákutcában, ahol Lia lakik, gyakran a kutyáját is magával hozza. Ilyenkor együtt indulnak a Városligetbe megsétáltatni az ebet.

A férfi kutyáját rendszeresen hárman viszik sétálni

A színésznő már bemutatta szerelmét a kisfiának. Legalábbis a fotók alapján Misike a képek szerint elfogadta, és nagyon megkedvelte az új „pótpapát”.

– Ebédidőben, egy óra után nem sokkal jöttek ki abból a házból, ahol a színésznő lakik – mesélte a szemtanú. – Tisztán látszott, hogy a színésznő és annak kisfia remekül kijön a magas, jóképű fiatalemberrel. Egyébként többször láttam már őket itt a környéken kettesben is, meghitt közelségben.

 

Most legutóbb kényelmesen elsétáltak a Városligetig, ahol beültek az egyik étterembe ebédelni. Végig beszélgettek, nevetgéltek, öröm volt látni, milyen tökéletes köztük az összhang. Csak azok fogják meg így egymás kezét és ölelik át a másikat, akik igazán szerelmesek, mély érzéseket táplálnak a másik iránt. Szemmel láthatólag komolyan kötődnek egymáshoz. Az volt a legmeghatóbb pillanat, amikor mind a hárman, Lia, Misi és a fiatalember átölelte egymást.

Szerettük volna megkérdezni a színésznőt, hogyan fogadta kisfia az új kedvesét, de Lia kedvesen elhárította kérdésünket, sőt még azt is letagadta, hogy ismerné egymást gyermeke és szerelme.

Blikk-információ

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !