Wáberer György is bekerült a Rába igazgatóságába

Borbíró Zoltán, Hajdu Tibor Zoltán, Székács Péter és Wáberer György személyében négy új tagot választott a Rába Járműipari Holding Nyrt. hétről hatfősre szűkült igazgatóságába a keddi rendkívüli közgyűlés. Forrás: vg.hu A személycserék így csak a Rába elnök-vezérigazgatójátPintér István t és az egyik igazgatósági tagot, Alan Spancert nem érintik. A rendkívüli közgyűlést az új többségi tulajdonos, a […]

Szerző:

Borbíró Zoltán, Hajdu Tibor Zoltán, Székács Péter és Wáberer György személyében négy új tagot választott a Rába Járműipari Holding Nyrt. hétről hatfősre szűkült igazgatóságába a keddi rendkívüli közgyűlés.

Forrás: vg.hu

A személycserék így csak a Rába elnök-vezérigazgatójátPintér István t és az egyik igazgatósági tagot, Alan Spancert nem érintik. A rendkívüli közgyűlést az új többségi tulajdonos, a magyar állam képviseletében eljáró Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. kezdeményezésére hívták össze, miután a részvényfelvásárlás révén a Rábában a magyar állam 73,67 százalékos tulajdonnal rendelkezik, ami 76,79 százalékos szavazati arányt biztosít.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


Mindennek előzménye a Rába Nyrt. május 31-én kiadott közleménye, amely szerint Martin Olivér igazgatósági tag, Benedek János, a felügyelő bizottság és egyben az audit bizottság elnöke, Varga Zoltán és Sándorfi Balázs a felügyelő bizottság tagjai és egyben az audit bizottság tagjai bejelentették, hogy a rendkívüli közgyűlés napjával tisztségükről lemondanak. Június hetedikén pedig Hrabovszki Róbert igazgatósági tag is bejelentette lemondását.

Címke: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !