Demján: Vészhelyzet van

Magyarországot csak a gazdaság talpraállítása tudja megmenteni, mondta Demján Sándor a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének rendezvényén, amelyen egyik legújabb kezdeményezését, a kis- és középvállalkozásoknak szóló beszerzési rendszert mutatták be, írta a nol.hu. Forrás: index.hu “Kilenc éve azt mondtam egy interjúban, hogy vészhelyzetben van a magyar gazdaság, és lassan mi leszünk a régió legszegényebb országa. […]

Szerző:

Magyarországot csak a gazdaság talpraállítása tudja megmenteni, mondta Demján Sándor a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének rendezvényén, amelyen egyik legújabb kezdeményezését, a kis- és középvállalkozásoknak szóló beszerzési rendszert mutatták be, írta a nol.hu.

Forrás: index.hu
“Kilenc éve azt mondtam egy interjúban, hogy vészhelyzetben van a magyar gazdaság, és lassan mi leszünk a régió legszegényebb országa. Mára igazam lett, most már igazán vészhelyzet van. Vészhelyzetben pedig meg kell találni a kilábalási stratégiát” – mondta Demján.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A rendezvényen közölték, a Vosz-Besz Zrt. együttműködési megállapodást írt alá legelső partnereivel, a az MVM Partner Zrt.-vel, a Vodafone Magyarország Zrt.-vel, a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft.-vel, a Shell Hungary Zrt.-vel és a Gablini Cégcsoporttal.

Számításaik szerint összesen havi 30-170 ezer forintot takaríthat meg az a kisvállalkozás, amely csatlakozik a beszerzési rendszerhez. Az áramon maximum 50 ezer, a telefonon, a biztosításon, az üzemanyagon pedig 30-30 ezer forinttal csökkenhetnek a költségek.

Címke: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !