Szalay Lajos: Illustration for Tolstoy (Execution)

  Szalay, Lajos Illustration for Tolstoy (Execution) Év: 1980 Technika: Tus Anyag: Papír Méret: 335 × 280 mm Jelzés helye: Jelezve balra lent Jelzés: Szalay Kategória: Grafika ID: 001232 Kiállítások: Szalay Lajos grafikusművész gyűjteményes kiállítása a művész születésének 100. évfordulója tiszteletére, KOGART Ház, Budapest, 2009 Publikálva: Szalay Lajos. Ed.: Fertőszögi, Péter – Mészáros, Zsolt – […]

Szerző:

 
Szalay, Lajos
Illustration for Tolstoy (Execution)
Év:
1980
Technika:
Tus
Anyag:
Papír
Méret:
335 × 280 mm
Jelzés helye:
Jelezve balra lent
Jelzés:
Szalay
Kategória:
Grafika
ID:
001232
Publikálva:

Szalay Lajos. Ed.: Fertőszögi, Péter – Mészáros, Zsolt – Sümegi, György. Kovács Gábor Művészeti Alapítvány, Budapest, 2009., p. 234.

Proveniencia:

From the collection of Klara SZALAY

Reprodukálva:

Szalay Lajos. Ed.: Fertőszögi, Péter – Mészáros, Zsolt – Sümegi, György. Kovács Gábor Művészeti Alapítvány, Budapest, 2009., p. 234.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!