Szégyelli vagyona eredetét az 5. leggazdagabb magyar

Az elmúlt év egyik legjelentősebb gazdasági teljesítménye a Docler cégcsoport tulajdonosához, Gattyán Györgyhöz fűződik – derül ki a 100 leggazdagabb magyar című kiadványból. Forrás: atv A 42 éves vállalkozó tavaly 33 milliárd forinttal a 15. volt a listán, idén 98 milliárddal már az 5. helyen áll. Cégcsoportjának húzóágazata a világháló egyik leglátogatottabb oldala, egy interaktív […]

Szerző:

Az elmúlt év egyik legjelentősebb gazdasági teljesítménye a Docler cégcsoport tulajdonosához, Gattyán Györgyhöz fűződik – derül ki a 100 leggazdagabb magyar című kiadványból.

Forrás: atv

A 42 éves vállalkozó tavaly 33 milliárd forinttal a 15. volt a listán, idén 98 milliárddal már az 5. helyen áll. Cégcsoportjának húzóágazata a világháló egyik leglátogatottabb oldala, egy interaktív pornóvideós chatszolgáltatás. A cég kommunikációs vezetője csak úgy járult hozzá a vele készített interjú közléséhez, ha a szövegből kihúzzuk a szex és pornó szavakat.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Gattyán György autókereskedőből lett informatikai vállalkozó. A 90-es években főleg Skoda gépkocsik adás-vételével foglalkozott. Az ezredfordulón érzett rá arra, hogy a valós idejű, úgynevezett videostreaming szolgáltatásokban mekkora lehetőség rejlik. Ezen belül is az élő szexvideós szolgáltatásokban látta a legnagyobb fantáziát. A vállalkozó visszautasítja a „pornóoldal” meghatározást, mondván, ő csak a felületet biztosítja a kereslet és a kínálat találkozásához. Az oldal arra épül, hogy a szolgáltatás igénybe vevői megfelelő összeg ellenében a világ bármely pontjáról bejelentkezve instruálhatják az általuk kiválasztott, bekamerázott helyiségben tartózkodó nőt, férfit párt.

Az atv.hu megkeresésére a Docler Holding kommunikációs vezetője kikötötte: csak akkor járul hozzá a tőle származó adatok és ionformációk közléséhez, ha a cikkből kihúzzuk a „pornó”, „szex”, „szexvideó” szavakat, és helyettük a „felnőtt tartalom”,  illetve a „videostreaming technológia” kifejezéseket használjuk.

Ezek után úgy döntöttünk, inkább a kommunikációs vezetőtől vett idézetektől tekintünk el, annál is inkább, mert a súlyos tízmilliárdokat fialó pornószolgáltatásról egy bárki számára hozzáférhető statisztikai oldalról is kaphatunk információkat. Az alexa.com szerint a Docler élő szexvideós oldala napi 30-35 millió egyedi látogatóval és 150-250 millió oldalletöltéssel a világ 62. legnépszerűbb oldala, míg az USA-ban a 48. helyen áll.

Az egyébként különböző internetes- és IT-fejlesztésekkel is foglalkozó Docler cégcsoport idei bevétele várhatóan 10 milliárd forint lesz, a holding piaci értéke pedig mintegy félmilliárd dollár. Ebben főszerepet játszik a videostreaming technológiára alapozott pornó projekt. Egyes szakértők szerint a cég bevételeinek közel 80 százaléka származik a pornóoldalból, míg más vélemények szerint ez az arány a kétharmad közelében van.

A külföldön élő Gattyán György cégbirodalma egyre több pénzt költ magyarországi – illetve a tervek szerint külföldi – cégek felvásárlására. Tavaly mintegy 2 milliárd forintot szántak erre a célra. Hightech kőbányai irodaházukban a tavaly januári ötszázzal szemben most nyolcszázan dolgoznak, igaz ebben benne vannak a projektcégek, illetve a kisebb vagy nagyobb részben tulajdonolt vállalkozások munkatársai is. Az alkalmazottak fele informatikával és fejlesztéssel foglalkozik.

Egyik legújabb szolgáltatásuk egy szintén videostream technológiára épülő ezoterikus weboldal, amely alig egy év alatt világviszonylatban piacvezető lett.

A cégcsoport az elmúlt időszakban mintegy 1,2 milliárd forintot költött kultúrára, sportra és tudományra. A Docler lett többek között a Prima Primissima-díj egyik Junior kategóriájának finanszírozója, de színházakat, zenészeket és művészeket is támogatnak.

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!