Széles Gábor Mercedesei lennének a nyerők Budapesten

Két hét múlva hirdethetik ki az új buszüzemeltetési modell első pályázatának győztesét – mondta Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek. forrás: gazdasagiradio.hu A cégvezető cáfolta azt a sajtóértesülést, miszerint a VT-Transman nyerte el a BKV hálózatán jövő tavasztól 150 autóbusz üzemeltetésének jogát, azt viszont megerősítette: a háromból egyedüliként “állva maradt” ajánlattevő […]

Szerző:

Két hét múlva hirdethetik ki az új buszüzemeltetési modell első pályázatának győztesét – mondta Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója a Magyar Nemzetnek.

forrás: gazdasagiradio.hu

A cégvezető cáfolta azt a sajtóértesülést, miszerint a VT-Transman nyerte el a BKV hálózatán jövő tavasztól 150 autóbusz üzemeltetésének jogát, azt viszont megerősítette: a háromból egyedüliként “állva maradt” ajánlattevő új Mercedes Citaro buszokkal pályázott. A Magyar Nemzet úgy tudja, a fővárosnak eddig is szolgáltató magyar céget hiánypótlásra szólították fel. A VT-Transman egy évtizedig szállítana utasokat a legmodernebb technikával felszerelt buszokkal, amelyek a cég tulajdonában lennének, ő felelne a karbantartásért és a felújításért, de a menetrendeket a BKK írja majd elő.

Vitézy Dávid elmondta, hogy a buszok kiállási időpontját, az útvonalat,a menetidőt részletesen és pontosan rögzítik majd a szerződésben. A BKK vezérigazgatója szerint megrendelést kaphatna akár a magyar buszipar is, de jelenleg nincs olyan hazai jármű, amelyre a vállalkozások hitelt kapnának – írta a Magyar Nemzet.

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !