DVTK: Egyre kevesebben a magból

Budovinszky Krisztián 2010-ben, július végén érkezett Diósgyőrbe, vagyis akkor, amikor még a bizonytalanság jellemezte a hétköznapokat, és nem lehetett tudni, hogy lesz-e a klub ,,háttértulajdonosa” Leisztinger Tamás. ,,Budo” anno egykori kispesti csapattársát, Dobos Attilát kereste meg telefonon, és érdeklődött nála, hogy mi újság van Diósgyőrben, illetve hogy szeretne valahol tréningezni a holtszezonban. Amire a DVTK […]

Szerző:

Budovinszky Krisztián 2010-ben, július végén érkezett Diósgyőrbe, vagyis akkor, amikor még a bizonytalanság jellemezte a hétköznapokat, és nem lehetett tudni, hogy lesz-e a klub ,,háttértulajdonosa” Leisztinger Tamás. ,,Budo” anno egykori kispesti csapattársát, Dobos Attilát kereste meg telefonon, és érdeklődött nála, hogy mi újság van Diósgyőrben, illetve hogy szeretne valahol tréningezni a holtszezonban. Amire a DVTK akkori edzője, Benczés Miklós engedélyt adott.

Forrás: boon.hu

– Konkrét ajánlataim nem voltak akkor, csupán lehetőségek, és mivel meg tudtunk egyezni, maradtam – tekintett vissza a két évvel ezelőtti nyárra a középső védő. – A DVTK-nak az NB I-be való visszajutás volt a célja, amit pénz nélkül nem lehet megvalósítani, éppen a legjobbkor lépett be Diósgyőrbe Leisztinger Tamás. 2010 telén megsérültem, és csak 2011 májusában játszhattam újra, de a csapat nagyon szép tavaszt produkált, amivel sikerült megnyerni az NB II Keleti csoportját, és visszakerülni az élvonalba.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Elsők voltak

Budovinszky Krisztián tavaly ősszel hozta a rá jellemző mentalitást, a megalkuvás nélküli küzdést, és nem mellesleg öt gólig jutott.

– Örültem, hogy teljesen felépültem, úgy álltam a focihoz, ahogy mindig, függetlenül az osztálytól, de persze nem lehet összehasonlítani az első és a második vonalat – jelentette ki a hátvéd. – Az öt találatom mindegyike első gól volt, aminek van jelentősége a labdarúgásban; három mérkőzést megnyertünk, egy lett döntetlen, egyet pedig elveszítettünk. A sikerek ellenére a helyén kezeltem a dolgokat, hiszen megéltem már pár dolgot a magyar futballban, nem nyilatkozgattam, megvoltam magamnak, csendben.

Ezt érdemelte?

A DVTK féltávnál a harmadik volt, 2011-et az ötödik pozícióban zárta, míg a végén hetedik lett. Vajon miért ez a kontraszt a két félév között? – tettük fel ezt a kérdést Budovinszky Krisztiánnak.

– Az NB II-ben kialakult egy jó hangulatú brigád, annak a keretnek a magja megmaradt őszre is, és az itthoni találkozókat hozni tudtuk. Ebből a társaságból egyre kevesebben vannak – és lesznek –, belenyúltak, de a télen kitaláltak egy új játékrendszert is, és igazából nem állt össze a csapat.

A középső védővel kapcsolatban leginkább az fogalmazódott meg kritikaként mind Benczés Miklós, mind Szentes Lázár részéről, hogy sok gólt kapott róla a Diósgyőr…

– Akkor visszakérdeznék: tavasszal, nélkülem, kevesebb gólt kaptunk? – vetette fel Budovinszky Krisztián, aki az elmúlt pár hónapban érezte, hogy ,,ki akarják rakni”, nem számítanak rá a továbbiakban, nem kívánnak vele hosszabbítani – ezt már közölte vele Szentes Lázár szakmai igazgató.

– Az élet tartogat meglepetéseket, úgy látszik, ezt érdemeltem, amely ellen nem tudtam mit tenni, nem lázadtam, mentem 36 évesen az NB III-ba… Pszichésen, mit tagadjam, megviselt mindez, márciusban fogytam öt kilót… Június 25-én, a felkészülés elejére még visszamegyek, mint a többiek, és szép lassan elköszönök. A szurkolóknak mindent köszönök, aki eddig szeretett, az ezután is szeretni fog, aki nem, az nem, én mindenesetre szép emlékekkel fogok megválni a DVTK-tól.

Címke: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !