Csányi: Hitehagyott volt a válogatott

EXKLUZÍV! Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökét alaposan felbosszantották a szerda este látottak, és bármennyire igyekezett magában tartani indulatait, a SportHirado.hu csak kihúzott belőle néhány gondolatot az 1-1-re végződött Magyarország-Izrael felkészülési meccsről. Két focirajongó politikust, Deutsch Tamást és Schiffer Andrást is megszólaltattuk a Puskás Ferenc Stadionban. (Fotó: hirado.hu) Olyan szenvedéllyel beszélgetett Bánki Erik Európai Parlamenti […]

Szerző:

EXKLUZÍV! Csányi Sándort, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökét alaposan felbosszantották a szerda este látottak, és bármennyire igyekezett magában tartani indulatait, a SportHirado.hu csak kihúzott belőle néhány gondolatot az 1-1-re végződött Magyarország-Izrael felkészülési meccsről. Két focirajongó politikust, Deutsch Tamást és Schiffer Andrást is megszólaltattuk a Puskás Ferenc Stadionban.

(Fotó: hirado.hu)

Olyan szenvedéllyel beszélgetett Bánki Erik Európai Parlamenti képviselővel a mérkőzés után Csányi Sándor, hogy nem tudtuk megállni: arra kértük az elnök urat, néhány mondatban elemezze az Izraeli elleni találkozót.
forrás: sporthirado
Az MLSZ első emberének mintha a fogát húzták volna. Már az elején leszögezte, mindenkinek jobb, ha erről a meccsről nem beszél, de csak nem akartunk odébb fáradni. Akkor legalább mondjon egy jelzőt, ami először eszébe jut! Hosszas töprengés után a hitehagyott szó hagyta el a száját (mi az akaratgyengét ajánlottuk fel). Némi indoklást is fűzött hozzá.

„Feltételezem, ugyanazt a meccset láttuk, márpedig azt sokféleképpen nem lehet értelmezni. Ennél sokkal, de sokkal több kellett volna” – panaszolta Csányi Sándor, aki attól viszont nem tart, hogy ez a – szavaival élve hitehagyott – játék megismétlődik a hollandok elleni világbajnoki selejtezőn.

„Az egy teljesen másik találkozó lesz, és bár a mostani mérkőzés csalódást keltett, bőven van ideje összeszednie magát a csapatnak. Igaz, az ellenfél is jóval erősebb lesz.”

Szerda este csak úgy hemzsegett a VIP-páholy a politikusoktól, közülük ketten is kötélnek álltak, hogy elárulják, az ő szemüvegükön keresztül hogyan nézett ki a negyvenöt, illetve kilencven perc.

Deutsch Tamás korábbi sportminiszterként szakmai szemmel is figyelte a meccset: „Nem vagyok elégedett a látottakkal, egyetlen szerencsénk, hogy most még belefért a gyengébb játék. Biztosra veszem, hogy még egyszer nem lépünk ebbe a folyóba, és Hollandia ellen teljesen más felfogásban futballozunk” – magyarázta a Fidesz EP-képviselője, aki sajnálatát fejezte ki, hogy az Oranje elleni találkozót legfeljebb televízión figyelheti, akkor ugyanis Strasbourg-ba szólítja a munka.

Egy kormánypárti politikus után – a kiegyensúlyozottság jegyében – következzen egy ellenzéki: Schiffer András, az LMP korábbi frakcióvezetője, most országgyűlési képviselője még a félidőben dohogott nekünk egy sort:

„Ilyen gyengén még nem láttam játszani az Egervári-csapatot, pedig mindig kijövök a meccsre, ha a feladataim engedik. Kétségbe ugyanakkor nem esem, Hollandia ellen minden további nélkül felpöröghetünk. Azt tervezem, arra a mérkőzésre ugyancsak kilátogatok, már csak azért is, mert az unokaöcsém várhatóan játékoskísérő lesz. A család már most büszke rá” – vitt bele egy kis családi színt az ökopolitikus.

Orbán Viktor nélkül ritkán rendeznek válogatott meccset, ám most hiába pásztáztuk a VIP-páholyt, sehogy sem böktük ki. A miniszterelnök szabadságát tölti, vélhetően emiatt maradt távol. Ha mégis a Puskásban szurkolt, csak mi voltunk vakok, ezúton is bocsánatot kérünk.

Címkék: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!