Szentgyörgyi, István: Nude with Jug

Szentgyörgyi, István Nude with Jug Év: First third of the 20th century Technika: – Anyag: Bronz Méret: 34 cm Jelzés helye: Jelezve a talpon Jelzés: Szentgyörgyi I. önt Szili. ID: 000658 Proveniencia: Once in the collection of baron Adolf Kohner.

Szerző:

Szentgyörgyi, István
Nude with Jug
Év:
First third of the 20th century
Technika:
Anyag:
Bronz
Méret:
34 cm
Jelzés helye:
Jelezve a talpon
Jelzés:
Szentgyörgyi I. önt Szili.
ID:
000658
Proveniencia:

Once in the collection of baron Adolf Kohner.

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!