HIBÁS CSÁNYI SÁNDOR GENETIKAI ELMÉLETE

Csányi Sándor MLSZ-elnök szerint a magyar foci újra sikeres lehet, mert genetikailag kódolva van bennünk a kombinatív játék képessége és a kitartás. Dr. Czeizel Endre állítja, ez a feltételezés hibás. Forrás:  Borsonline Czeizel doktor (kis képen) állítja: csak a kulturális különbségek számítanak. Csányi Sándor, viszont abban hisz, hogy a gyerekeink genetikailag kitartóak és alkalmasak a […]

Szerző:

Csányi Sándor MLSZ-elnök szerint a magyar foci újra sikeres lehet, mert genetikailag kódolva van bennünk a kombinatív játék képessége és a kitartás. Dr. Czeizel Endre állítja, ez a feltételezés hibás.

Forrás:  Borsonline

Czeizel doktor (kis képen) állítja: csak a kulturális különbségek számítanak. Csányi Sándor, viszont abban hisz, hogy a gyerekeink genetikailag kitartóak és alkalmasak a kombinatív futballra<br><i>Fotó: Bánkúti Sándor</i>

Czeizel doktor (kis képen) állítja: csak a kulturális különbségek számítanak. Csányi Sándor, viszont abban hisz, hogy a gyerekeink genetikailag kitartóak és alkalmasak a kombinatív futballra
Fotó: Bánkúti Sándor

Különös kijelentést tett a magyar futball felemelkedésével kapcsolatban Csányi Sándor, az MLSZ elnöke. A szövetség első embere szerint a focink hosszú távon ismét szárnyalhat, hiszen a magyar fiatalok a génjeikben hordoznak olyan képességeket, amelyek kiemelik őket az átlagból.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

– A megfelelő genetika azért talán ma is létezik a magyar fiatalokban, képesek kombinatív játékra és kitartásra – magyarázta Csányi a minap az ETO TV-nek. – Meg kell találnunk az eszközöket, hogy a legjobb felkészítést megkapják. A magyar futball – idő kérdése, nem holnap – újra ott lesz Európa élvonalában.

Dr. Czeizel Endre genetikus ezzel szemben azt állítja: Csányi feltételezése hibás.

– Az emberiség egyetlenegy faj, vagyis a genetikai adottságai egyformák – mondta el véleményét a szakember. – Persze azért nem véletlenül teljesítenek különbözően az emberek. Egy-egy nemzet, népcsoport kiemelkedő képessége sokkal inkább kulturális okokkal magyarázható, azzal, hogy valamely területre nagyobb energiát fektetnek.

Dr. Nagy Zsolt, genetikai szakember szerint a fiatalokon végzett kutatások a tervezésben segítenek.

– Semmi sem támasztja alá, hogy a magyarok ügyesebbek lennének az átlagnál fociban. A vizsgálatok arra alkalmasak, hogy valaki az adottságainak megfelelő sportágban próbálkozzon – magyarázta Nagy.

Verebes József mesteredző úgy látja, a képzésen, nem a géneken van a hangsúly.

– Amikor fiatal voltam, még a grundok termelték a tehetségeket. Ma sokkal kevesebb az ügyes gyerek, de az akadémiai képzés javíthat a magyar foci helyzetén – vélekedett a Mágus.
(turcsik)

Címkék: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!