Sárkányhajó: újra dobog a Sárkányszív

Akadtak problémái az elmúlt időszakban, ám azokat megoldotta, s ismét teljes lelkesedéssel vágott neki a versenyszezonnak a Dunaújvárosi Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztálya, mely idei első versenyéről már két ezüstéremmel térhetett haza. Forrás: dunaujvaros.com Újult erővel, nagy lendülettelAz elmúlt hétvégén rendezték meg Győrben a XI. Győri Sárkányhajó fesztivált, amely a Dunaújvárosi Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály idei évi első […]

Szerző:

Akadtak problémái az elmúlt időszakban, ám azokat megoldotta, s ismét teljes lelkesedéssel vágott neki a versenyszezonnak a Dunaújvárosi Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztálya, mely idei első versenyéről már két ezüstéremmel térhetett haza.

Forrás: dunaujvaros.com

Újult erővel, nagy lendülettel
Újult erővel, nagy lendülettelAz elmúlt hétvégén rendezték meg Győrben a XI. Győri Sárkányhajó fesztivált, amely a Dunaújvárosi Sárkányszív Sárkányhajó Szakosztály idei évi első versenye volt. A csapat igen nehéz időszakon van túl, ugyanis létszámukban komoly változások történtek, de szerencsére ezek a problémáink már rendeződtek, így hatalmas lelkesedéssel vágnak bele az idei nyárba, ahol az a cél, hogy szeretnének sok időt a vízen tölteni, jó hangulatban és minél több élménnyel gazdagodni.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


A Győri versenyen a Sárkányszív csapata két kategóriában indult el: a Házisárkányok Futamában a lányok mérették meg magukat, s ezen kívül elindultak a B liga Mix Kupában is. Szerencsére az eredményekre sem lehetett panasz, hiszen mindkét számban ezüstérmet szerzett az együttes, mely nagyon szép siker, ráadásul a mix kupában mindössze négy század másodperccel maradtak le az első helyen befutó legénység mögött, ezért méltán lehetnek büszkék hétvégi teljesítményükre. A Sárkányszív versenyzői így jó kedvvel, lelkesen készülhetnek a két hét múlva, Fadd-Domboriban megrendezésre kerülő Országos Bajnokságra, melyen ismét szeretnék a maximumot kihozni magukból.
A szakosztály azonban nem csak a győri versenyen, hanem a dunaújvárosi sportágválasztón is jelen volt, ahol a látogatók kipróbálhatták hajóikat, s részt vesznek a május 26-án sorra kerülő V. Dunaújvárosi Sárkányhajó Kupán is, melyre szintén sok szeretettel várják a sportág iránt érdeklődőket.

Ismét szép eredmények!
Ismét szép eredmények!A győri viadal csapattagjai: Fülöpné Erdei Anikó, Szilvási Katalin, Schneider Ildikó, Vereb Jánosné, Behán Kitti, Szabó Angelika, Jobban Erzsébet, Nyíri Dorina, Fánczi Brigitta, Fánczi Barbara, Illés Fanni, Beretka Gréta, Tóth Zsuzsanna 1 ,Tóth Zsuzsanna 2, Balogh Gabriella, Somogyi Judit, Kurucz Veronika, Szabóné Mikó Judit, Szücsné  Bokor Zsuzsanna,Várnagy Tamás, Takács  Gábor, Dolezsál Zoltán, Bősze Zsolt, Kutassi Ferenc, Nagy Balázs, Kurucz Zoltán, Karmazsin Attila, Maróti Zsolt, Mészáros Tamás, Lengyel Zsolt, Kovács Gábor, Dr. Tóth  László. Edző: Vizi Gábor.

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!