Már Széles is bírál

A Magyar Hírlapban, bírálta Széles Gábor a kormány gazdasági stratégiáját.

Szerző:

A jelenlegi kormánypártot korábban feltétel nélkül támogatók közül is egyre többen válnak a második Orbán-kormány tevékenységének bírálóivá. Ennek szokatlan megjelenési formája, hogy saját – egyértelműen jobboldali – napilapjában, a Magyar Hírlapban, bírálta Széles Gábor a kormány gazdasági stratégiáját.

2011. szeptember 01., 05:32
forrás: Népszava

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!