Csányi Sándor szemet vetett a Coop-üzletláncra?

Saját üzletlánccal egészítené ki élelmiszer-ipari érdekeltségeit Csányi Sándor OTP-vezér – írja a HVG.hu

Szerző:

Saját üzletlánccal egészítené ki élelmiszer-ipari érdekeltségeit Csányi Sándor OTP-vezér. A HVG információi szerint éppen a legnagyobb boltszámú hazai hálózatra vetett szemet a többek között a Pick Zrt.-t is birtokló agrár- és élelmiszer-ipari óriás Bonafarm-csoport tulajdonosa. (A Coop-lánc kereskedelmi igazgatója, Boros Péter és a Csányi Sándor OTP-vezér élelmiszer-ipari és -kereskedelmi cégeit tömörítő Bonafarm cáfolta a hírt a Népszabadságnak – a szerk.) Az üzletláncok forgalom szerinti rangsorában stabilan a harmadik helyen álló, több mint ötezer boltot számláló Coop-csoport a válság egyik viszonylagos nyertese – és nem csak amiatt, hogy nem fizet válságadót. Bár a kiskereskedelmi forgalom a 2006 óta tartó visszaesés után még az idei első félévben is fél százalékkal csökkent, egyre erősödő tendencia, hogy a fogyasztók a lakóhelyükhöz közeli boltokban vásárolnak, így a kormány által kedvezményezett hazai láncok felértékelődhetnek a befektetők szemében.

 

forrás: HVG

Címkék: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!