hamvába holt a Széles Gábor nevével fémjelzett Ikarus ?

Haldoklik a magyar buszgyártás: utcára kerülhetnek a dolgozók Úgy tűnik, hamvába holt a Széles Gábor nevével fémjelzett Ikarus legújabb feltámasztási kísérlete. Az iho.hu szakmai portál cikke szerint a hazai buszgyártók nem kapnak megrendelést, ezért az iparágban dolgozók hamarosan az utcára kerülhetnek. forrás: ATV, iho.hu

Szerző:

Haldoklik a magyar buszgyártás: utcára kerülhetnek a dolgozók

Úgy tűnik, hamvába holt a Széles Gábor nevével fémjelzett Ikarus legújabb feltámasztási kísérlete. Az iho.hu szakmai portál cikke szerint a hazai buszgyártók nem kapnak megrendelést, ezért az iparágban dolgozók hamarosan az utcára kerülhetnek.

forrás: ATV, iho.hu

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!