Ezentúl a vendégbelépők nem lehetnek drágábbak 1400 Ft-nál

Az elmúlt egy évben az iroda nagyon sok háttérmunkát végzett – árulta el Keringer Zsolt. – Most pedig megkötöttünk egy olyan megállapodást a labdarúgó szövetséggel, amely reményeink szerint elegendő jogokat biztosít a szurkolóknak, de mindenképpen előrelépésnek számít az elmúlt évek gyakorlatához képest. Forrás: szentkoronaradio Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor elfogadta az iroda javaslatait és az […]

Szerző:

Az elmúlt egy évben az iroda nagyon sok háttérmunkát végzett – árulta el Keringer Zsolt. – Most pedig megkötöttünk egy olyan megállapodást a labdarúgó szövetséggel, amely reményeink szerint elegendő jogokat biztosít a szurkolóknak, de mindenképpen előrelépésnek számít az elmúlt évek gyakorlatához képest.

Forrás: szentkoronaradio

Az MLSZ elnöke, Csányi Sándor elfogadta az iroda javaslatait és az elkészített megállapodást kézjegyével is ellátta. Így sikerült több, a szurkolók számára lényeges kérdésben megállapodni.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Öt témakört emelnék ki. Az MLSZ a jövőben nem tiltja a pirotechnikai eszközök biztonságos, az érvényes jogszabályok betartásával történő használatát mérkőzéseken, illetve az érvényes jogszabályokhoz képest nem alkalmaz szigorúbb szabályozást. A szurkolói transzparensek engedélyeztetése egyszerűsödik, alapesetben nem kell az engedélyeztetés. Amennyiben a feliratok jogszabályellenesek, eltávolíthatók. Egy-egy mérkőzésen a férőhelyek legalább 10 százalékát a vendégszurkolók rendelkezésére kell bocsátani. Nekik a jegyárak nem lehetnek magasabbak, mint az azonos kategóriájú hazai belépőké, de az 1400 forintot nem haladhatják meg. A televíziós közvetítések meghatározásánál az MLSZ kikéri a Szurkolói Iroda javaslatát például a kezdési időpontokról, a csapatok arányos televíziós szerepléséről. Ezentúl a szurkolói honlapok is akkreditálhatnak egy-egy személyt a bajnoki meccsekre. Az iroda és az MLSZ által kötött megállapodás a következő szezontól lép életbe.

Címke: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !