A 2012. év első Chivas lovagja Csányi Sándor

A Chivas Luxury Club február 9-én az impozáns Ybl Miklós által tervezett Festetics Palotába invitálta vendégeit egy felejthetetlen farsangi eseményre. Forrás: Joy.hu Az esemény tematikája a film világa volt, a vendégek legendás film karaktereknek öltöztek. Élőzene és lounge DJ szolgáltatta a kellemes aláfestőzenét, a finomabbnál finomabb italokról pedig a Chivas Regal mellett ismét a Nespresso és a San Pellegrinogondoskodott. A […]

Szerző:

A Chivas Luxury Club február 9-én az impozáns Ybl Miklós által tervezett Festetics Palotába invitálta vendégeit egy felejthetetlen farsangi eseményre.

Forrás: Joy.hu

Az esemény tematikája a film világa volt, a vendégek legendás film karaktereknek öltöztek.

2012,Chivas,Lovag,Csányi Sándor,Árpa Attila,Divatbemutató

Élőzene és lounge DJ szolgáltatta a kellemes aláfestőzenét, a finomabbnál finomabb italokról pedig a Chivas Regal mellett ismét a Nespresso és a San Pellegrinogondoskodott.

A báli szezon nyitányaként, a Festetics Palota impozáns falai között Becker Beatrice legújabb estélyi ruha kollekciója került egy szalonbemutató keretein belül bemutatásra.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


2012,Chivas,Lovag,Csányi Sándor,Árpa Attila,Divatbemutató2012,Chivas,Lovag,Csányi Sándor,Árpa Attila,Divatbemutató

Chivas Regal Lovagrendjének főlovagja Árpa Attila bemutatta 2012 első Chivas Lovagját, aki nem más, mint egy neves színművészünk, Csányi Sándor.

2012,Chivas,Lovag,Csányi Sándor,Árpa Attila,Divatbemutató

Címke: , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !