Tisza Tibort leigazolta a DVTK

Tisza Tibort a DVTK leigazolta az NBI futballcsapatába

Szerző:

Tisza Tibor elsősorban külföldön szeretett volna játszani, a DVTK szűkös kerete miatt ezért a tulajdonos Leisztinger Tamás közbenjárására volt szükség a játékos leigazolásához.

A futballklubot működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatója – Dudás Hunor – az eseményen elmondta: a DVTK meglehetősen feszes költségvetés mellett dolgozik, s az egyesület a nyáron elköltötte az új játékosok igazolására elkülönített összeget, így Leisztinger Tamás többségi tulajdonosnak köszönhető, hogy végül Tiszát is szerződtethették.

A játékos elmondta, hogy nehéz négy hónapot hagyott maga mögött, ugyanis csapat nélkül volt, de – mint fogalmazott – szerencsére Pajkos János segített neki, és a szakember irányítása mellett tréningezhetett. Tervei között a külföldi szereplés szerepelt az első helyen, voltak is ajánlatai, mégis úgy érzi, hogy helyes döntést hozott, amikor igent mondott a diósgyőriek hívó szavára. Megítélése szerint egy-két hét alatt utolérheti magát, arról pedig majd a szakmai stáb tagjai döntenek, mikor vetik be a bajnokságban.

A DVTK hét forduló után 11 ponttal (2011/09/05) a hatodik helyen áll az OTP Bank Ligában.

/// forrás: sportfórum.hu; Borsod Online; MTI ///

Címkék: , , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!