Demján Sándortól üzletrészt vásárolt az állami áramcsoport

Az állami Magyar Villamos Művek (MVM) megvette Demján Sándortól a nagyvállalkozó tulajdonában lévő Bakonyi Erőmű két új blokkjának cégét, valamint beszáll az állami távközlési illetve gázvezetéképítési piacra.

Szerző:

Az MVM beszáll a távközlési és a gázpiacra

Demján Sándortól üzletrészt vásárolt az állami áramcsoport

Az állami Magyar Villamos Művek (MVM) megvette Demján Sándortól a nagyvállalkozó tulajdonában lévő Bakonyi Erőmű két új blokkjának cégét, valamint beszáll az állami távközlési illetve gázvezetéképítési piacra – derül ki a társaság mai közgyűléséről szóló közleményéből.

A hazai és nemzetközi fejlődés, a tulajdonosi érték növelésének újabb fontos lépéseiről döntött a Magyar Villamos Művek (MVM) Zrt. mai közgyűlése – közölte az állami áramholding. A nemzeti energetikai társaságcsoport jelentős szerepet vállal a telekommunikáció területén azáltal, hogy részt vesz a Nemzeti Tulajdonú Távközlési Hálózat Fejlesztési Projektben (NTTHFP), az Elektronikus Kormányzati Gerinchálózat kiváltásában és üzemeltetésében.

Az MVM ezen túlmenően megvásárolja tulajdonostársaitól a BVMT Bakonyi Villamos Művek Termelő Zrt. 49,5 százalékos részvénycsomagját is. Így annak kizárólagos tulajdonosává válik. Projekttársaságot hoz létre a magyar-szlovák földgázszállító összekötővezeték megépítésére.

forrás: Népszabadság Online

Címkék: , , , , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!