Figyelő: különös svájci kapcsolatai vannak egy Csányi-közeli ingatlancégnek

Ugyanazon svájci városkába, Appenzellbe van bejegyezve a magyar ingatlanpiacon aktív Appeninn Nyrt. tulajdonosa, a Lehn Consulting, valamint több, Csányi Sándor OTP-vezérigazgató köréhez tartozó magyar üzletember lakhelye is – írja a Figyelő. Forrás: HVG A lap szerint nem véletlen, hogy ifjabb Ádámosi György, a Csányi Sándor korábbi befektetéseit összefogó Bonitás 2002 Kft. volt vezérigazgatója, Csányi Attila, […]

Szerző:

Ugyanazon svájci városkába, Appenzellbe van bejegyezve a magyar ingatlanpiacon aktív Appeninn Nyrt. tulajdonosa, a Lehn Consulting, valamint több, Csányi Sándor OTP-vezérigazgató köréhez tartozó magyar üzletember lakhelye is – írja a Figyelő.

Forrás: HVG

A lap szerint nem véletlen, hogy ifjabb Ádámosi György, a Csányi Sándor korábbi befektetéseit összefogó Bonitás 2002 Kft. volt vezérigazgatója, Csányi Attila, Csányi Sándor fia, valamint György Tamás, különböző ingatlanfejlesztési cégek képviselője is abban a svájci városkában rendelkezik lakcímmel, ahova a tőzsdén is jegyzett, a magyar irodai ingatlanok piacán a válság idején is sikeres Appeninn Holding tulajdonosa, a Lehn Consulting is be van jegyezve.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Figyelő emellett a cég ügyeivel kapcsolatban rámutat arra, hogy az ingatlanfelvásárlásoknál az Appeninn általában ugyenezen körtől szerzett meg irodaházakat, és bár Székely Gábor, az Appeninn Holding elnök-vezérigazgatója cáfolta, hogy cégének bármi köze lenne ifjabb Ádámosi Györgyhöz, a lap szerint elképzelhető, hogy az üzletembernek a Lehn Consultinghoz van köze, minthogy annak jogelődje éppen a svájci házába volt bejegyezve.

Címkék: , , , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!