Ezermilliárdot veszíthetünk el

Óriási kár éri az országot, ha több mint ezermilliárd forint uniós támogatást elveszítünk amiatt, hogy a szocialista kormányok rosszul készítették elő a második Nemzeti fejlesztési tervet – olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában. Forrás: MNO Eleve megvalósíthatatlan fejlesztésekre kötötték le a szocialista kormányok az uniós pénzek egy részét, az előző kabinettől megörökölt és elakadt beruházások […]

Szerző:

Óriási kár éri az országot, ha több mint ezermilliárd forint uniós támogatást elveszítünk amiatt, hogy a szocialista kormányok rosszul készítették elő a második Nemzeti fejlesztési tervet – olvasható a Magyar Nemzet szerdai számában.

Forrás: MNO

Eleve megvalósíthatatlan fejlesztésekre kötötték le a szocialista kormányok az uniós pénzek egy részét, az előző kabinettől megörökölt és elakadt beruházások száma is nagyon magas. Többek között ez hangzott el az unió regionális politikáját vizsgáló nemzetközi fórumon kedden a Parlamentben.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A felszólaló szakemberek emlékeztettek arra, hogy már 2007 elejétől hiába jelezték: elhibázott a fejlesztéspolitika, mert nem lehet betonba önteni, ravatalozók felújítására és más értelmetlen beruházásokra fordítani a közösségi pénzeket. A második Nemzeti fejlesztési terv határideje a jövő év végén lejár, ezért az addig le nem kötött pénzeket már nem lehet később felhasználni, azoktól Magyarország végleg elesik. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, illetve Futó Péter, a Magyar Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének vezetője is aggodalmát fejezte ki a várható forrásvesztés miatt – írja a lap.

Az eredetileg 8000 milliárd forintos keretből véleményük szerint legalább ezermilliárd maradhat Brüsszelben, sőt, az alacsony lehívási arány jelentősen megnehezíti helyzetünket a 2014–2020-ra vonatkozó újabb felzárkózási terv tárgyalásakor is.

További részletek a Magyar Nemzet szerdai számában.

Címkék: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!