Csányi: Hamarosan kezdődhetnek az IMF-tárgyalások

Hamarosan megkezdődhetnek az EU/IMF-tárgyalások – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a Reuters hírügynökségnek. Forrás: VG A tárgyalások megkezdése után 3-4 hónap alatt létrejöhet a megállapodás – hangsúlyozta Csányi Sándor az interjúban. Közép-Európa legnagyobb hitelezőjének vezére szerint Magyarország CDS-felára 150-200 bázisponttal csökkenhet a megegyezéssel.   Az elmúlt néhány nap eseményei pozitívak – mondta Csányi. […]

Szerző:

Hamarosan megkezdődhetnek az EU/IMF-tárgyalások – mondta Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a Reuters hírügynökségnek.

Forrás: VG

A tárgyalások megkezdése után 3-4 hónap alatt létrejöhet a megállapodás – hangsúlyozta Csányi Sándor az interjúban. Közép-Európa legnagyobb hitelezőjének vezére szerint Magyarország CDS-felára 150-200 bázisponttal csökkenhet a megegyezéssel.

 

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az elmúlt néhány nap eseményei pozitívak – mondta Csányi. Remélem, hogy a tárgyalások hamarosan elkezdődnek a Nemzetközi Valutaalappal – tette hozzá. Véleménye szerint a kormányzat meg szeretne állapodni egy hitelkeretről.

Címke:

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !