A Siófok udvarias vendég volt Angyalföldön

A labdarúgó NB I 27. fordulójában a tizenötödik helyen álló Vasas a tizenegyedik Siófok csapatát fogadta. A hazaiak Kiss Zsolt kiállítása után a 60. perctől emberelőnyben játszottak, majd tíz perccel később Lengyel Dávid öngóljának köszönhetően megszerezték a győzelmet.  Forrás: NS Egy gól döntött Angyalföldön a három pont sorsáról (Fotó: Havran Zoltán)   A hazaiak számára […]

Szerző:

A labdarúgó NB I 27. fordulójában a tizenötödik helyen álló Vasas a tizenegyedik Siófok csapatát fogadta. A hazaiak Kiss Zsolt kiállítása után a 60. perctől emberelőnyben játszottak, majd tíz perccel később Lengyel Dávid öngóljának köszönhetően megszerezték a győzelmet.

 Forrás: NS

Egy gól döntött Angyalföldön a három pont sorsáról (Fotó: Havran Zoltán)

 

A hazaiak számára létfontosságú lett volna a győzelem az élvonalban maradáshoz, hiszen három pont a hátrányuk a még bentmaradást jelentő 14. helyezett Pápához képest. Ezek után a 3. percben az angyalföldi szurkolók ereiben megfagyott a vér, amikor Simon Attila egyedül vezethette kapujukra a labdát, ám az utolsó pillanatban Kovács Gábor szerelni tudta.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Ezt követően azonban már a piros-kékek vették át a játék irányítását, s elsősorban Bárányos Zsolt és Szabó Bence révén kerültek többször is helyzetbe, de aztán vagy nem találták el a kaput, vagy Ribánszki védett remekül.

Közvetlenül a félidő vége előtt aztán Ilizinek is nagyot kellett mentenie Huszák fejese után, a slusszpoént pedig Ribánszki szolgáltatta ezt követően, amikor egy a kapuja felé guruló labdát nem talált el, s a luftot követően a labda csak centikkel kerülte el a jobb alsó sarkot.

A vendégek szakvezetője érezte a veszélyt, ezért a szünetben két játékosát is lecserélte, de a játék képe így sem változott jelentősen, továbbra is a Vasas támadott, csak még a korábbinál is kevesebb helyzetük akadt.

A fordulópont a 60. percben következett be, amikor a gólhelyzetben kitörő Jusuf Dajicot Kiss Zsolt húzta vissza, s a játékvezető piros lapot mutatott fel a védőnek. Az emberhátrányba kerülő vendégek nem is húzták ki sokáig: tíz perccel később egy Bárányos-Szabó akció végén előbbi beadása után a menteni igyekvő Lengyel Dániel lábáról került saját kapujába a labda (1–0).

A siófokiak ezt követően emberhátrányban is kezdeményeztek, sőt a végén még egy kapufájuk is volt Haraszti révén, ám egyenlíteniük nem sikerült, így az angyalföldiek megszerezték a számukra létfontosságú három pontot.

Címkék: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!