Magyar kamion balesete Németországban

Waberer’s baleset a német A8-as autópályán Forrás: vezess.hu Pont egy hete, június 5-én reggel egy Waberer’s-es magyar kamion a német A8-as autópályán München felé haladva az árokba borult. A 39 éves magyar sofőr és kísérője nem sérült meg, de a mentés idejére a fél autópályát le kellett zárni. A balesetről készült videóban jól látszik, hogy […]

Szerző:

Waberer’s baleset a német A8-as autópályán

Forrás: vezess.hu

Pont egy hete, június 5-én reggel egy Waberer’s-es magyar kamion a német A8-as autópályán München felé haladva az árokba borult. A 39 éves magyar sofőr és kísérője

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

nem sérült meg, de a mentés idejére a fél autópályát le kellett zárni. A balesetről készült videóban jól látszik, hogy az autópálya és környezetének megóvása fontosabb, mint a jármű mozgásképességének megtartása, hisz ez utóbbinak már úgyis mindegy. Ezért aztán a tankból a gázolajat annak kilyukasztása után leszívták, az árut átpakolták, megemelés után a kamion aljáról a sarat lemosták és csak ezután engedték le az aszfaltcsíkra a balesetet szenvedett járművet.

 

 

Háromszázhatvan kamionsofőrt vesznek fel Szabolcsban és Borsodban (2012. március 23.)

A legalacsonyabb foglalkoztatottsági rátájú régiót célzó program keretében a Megyei Kormányhivatalok Munkaügyi Központjai által a Waberer?s International Zrt. szakembereivel közösen kiválasztott álláskeresők – központi forrásból finanszírozott – hivatásos nemzetközi gépjárművezető-képzésben részesülnek, majd a cég legmodernebb nehézgépjárműveivel végezhetnek szállítmányozást.

Magyarország egyik legkomolyabb problémája az alacsony foglalkoztatottság. Míg a gazdaságilag aktív rétegek több szegmensében a foglalkoztatottság szintje az uniós átlag közelében mozog, van néhány jól azonosítható gócpont, ahol lényegesen elmaradunk az unió átlagától. Ilyenek az 50 felettiek, a pályakezdők, a képzetlenek vagy a kisgyermeket nevelő fiatal nők. Emellett hatalmasak az országban a területi különbségek is.

A kormány érzékelve a problémát, ezeket a térségeket, és ezeket a társadalmi csoportokat célozva igyekszik különböző, jól célzott foglalkoztatási programokkal beavatkozni.

Ennek eredményeként, Czomba Sándor foglalkoztatásért felelős államtitkár ás Wáberer György elnök-vezérigazgató megállapodása alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 240, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 120 új munkahelyet hoz létre a Waberer?s International Zrt. szállítmányozási cég.

Az európai közúti fuvarozási piacon májusban jelennek meg az első borsodi és szabolcsi kamionsofőrök, akik eleinte a Waberer?s tapasztalt pilótáinak felügyeletével, majd később önállóan vezetik a legmodernebb, 24 tonnás, Euro5-ös, környezetbarát hajtóművekkel szerelt nehézgépjárműveket.

(Nemzetgazdasági Minisztérium, Foglalkoztatáspolitikáért Felelős Államtitkárság)

Forrás: kormany.hu

Címkék: ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!