Bolgár György interjú

– A felcsúti szuperstadionról (Szöllősi György, a felcsúti Puskás akadémia sajtófőnöke)– Az EU tyúkketrec-szabálya és a tojásár (Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője)– MTI-munkatárs ne politizáljon nyilvánosan (Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója) Forrás: GALAMCSOPORT Bolgár György kérdései 2012. április 12-ei műsorban Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Orbán Viktor ismét nekiesett az Európai Uniónak. Ezúttal egy gyermelyi malomberuházás alkalmából, a tyúkketrecek szabályozása ürügyén jelentette ki, […]

Szerző:

– A felcsúti szuperstadionról (Szöllősi György, a felcsúti Puskás akadémia sajtófőnöke)– Az EU tyúkketrec-szabálya és a tojásár (Gőgös Zoltán, az MSZP országgyűlési képviselője)– MTI-munkatárs ne politizáljon nyilvánosan (Belénessy Csaba, az MTI vezérigazgatója)

Forrás: GALAMCSOPORT


Bolgár György kérdései 2012. április 12-ei műsorban

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek


Mai műsorunkban megbeszéljük, hogy Orbán Viktor ismét nekiesett az Európai Uniónak. Ezúttal egy gyermelyi malomberuházás alkalmából, a tyúkketrecek szabályozása ürügyén jelentette ki, az unió olyasmivel foglalkozik, amivel nem kellene. Amivel meg kellene, azzal nem foglalkozik. Amivel mégis, azzal meg rosszul foglalkozik. Elindultunk a kijárat felé?

Ehhez kapcsolódó témánk, hogy az Európai Bizottság öt pontban követelte a magyar kormánytól az igazságügyi reform módosítását. Ezek közé tartozik, hogy az Országos Bírói Hivatal elnökét kilenc év után ne lehessen újjá választani. Döntései ellen lehessen jogorvoslattal élni, illetve az elnök ne kaphasson jogot arra, hogy ügyeket az illetékes bíróságoktól máshová helyezzen át. Most akkor tényleg fogalmunk sincs, mit vár el tőlünk az unió?

Mit gondolnak aztán arról, hogy a Károlyi-szobor után a József Attila-szobrot is elmozdítják a helyéről, igaz ez utóbbit nem messze, csak a parlament mellől le a rakparti támfal mellé. Ahol senki se jár?

Mit szólnak ezenkívül ahhoz, hogy Orbán Viktor és Semjén Zsolt találkozott az egyik zsidó felekezet vezető rabbijával, és biztosította őt arról, hogy a kormány nem fogja megengedni a szélsőséges rasszista indulatok elszabadulását. Köves Slomó rabbi volt az, aki feljelentést tett a Jobbik egyik képviselőjének parlamenti felszólalása miatt, amelyben a képviselő a tiszaeszlári vérvádat felmelegítve rituális gyilkossággal vádolta meg a zsidókat.

Mi a véleményük továbbá arról, hogy a kormány szerint Orbán Viktor miniszterelnök nem köteles nyilvánosságra hozni, hol és mivel tölti szabadságát.

És végül mi a véleményük arról, hogy a Magyar Távirati Iroda vezérigazgatója figyelmeztette a hírügynökség munkatársait, ne politizáljanak olyan nyilvános fórumokon, mint például a facebook. Ezt ugyanis egy közszolgálati újságíró nem teheti meg.

 

Címke: , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !