Parti András második olimpiáján szerepelhet

Magyar olimpiai kvótaszerzés, férfi hegyikerékpárban. Hegyikerékpárossal bővült a magyar olimpiai csapat. A mai napon biztossá vált, Parti András személyében lesz magyar versenyző augusztus 12-én a londoni olimpia férfi hegyikerékpár futamában. Forrás: sportfórum Parti András (30), aki jelenleg Magyarország egyetlen profi hegyikerékpáros csapatában, az Euro One Waberer’s Cube Pro MTB Team-ben (https://www.facebook.com/EuroOneWaberers) versenyez, Peking utána Londonban […]

Szerző:

Magyar olimpiai kvótaszerzés, férfi hegyikerékpárban.

Hegyikerékpárossal bővült a magyar olimpiai csapat. A mai napon biztossá vált, Parti András személyében lesz magyar versenyző augusztus 12-én a londoni olimpia férfi hegyikerékpár futamában.

Forrás: sportfórum

Parti András (30), aki jelenleg Magyarország egyetlen profi hegyikerékpáros csapatában, az Euro One Waberer’s Cube Pro MTB Team-ben (https://www.facebook.com/EuroOneWaberers) versenyez, Peking utána Londonban is bizonyíthat a legjobbak között. A német SRM Stevenstől 2011-ben hazaigazolt magyar tehetség elmondta; sikeréhez nagyban hozzájárul az Euro One Waberer’s Cube csapat professzionális szakértelme, amely tökéletes

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

felkészülési hátteret biztosított számára a kvótaszerző időszakban. “Kivételes tehetségekkel, ambiciózus versenyzőkkel és professzionális menedzsmenttel dolgozok együtt nap-mint nap Bogár Gábor csapatában, ami számomra is nagy motivációt ad a felkészülések során. Nagyszerű a légkör a csapaton belül; az olimpiai kvótaszerzés természetesen a nemzet, de a csapat érdeme is egyben. Szeretném különösen kiemelni csapattársam, Juhász Zsolt munkáját. Zsolt nagyszerűen teljesített az idén is, az előkelő U23-as világkupa helyezéseiért kapott kvalifikációs pontok nagyon sokat lendítettek a férfiak kvótaszerzésén. A csapat támogatói háttere is kivételes. A Euro One Számítástechnikai Zrt. kezdetek óta tartó folyamatos bizalma, valamint a Waberer’s elkötelezettsége sportágunk mellett példaértékű, ez a siker nélkülük sokkal nehezebben, vagy talán nem is jöhetett volna létre. Az olimpiáig még világkupa futamok és több felkészülési verseny vár rám, aztán augusztus elején irány London, ahol az új 29′-es CUBE Elite Super HPC SLT versenygépemmel, egyenlő eséllyel veszem majd fel a versenyt a világ legjobbjaival szemben” – mondta Parti András. A londoni olimpia egyetlen magyar férfi versenyzőjét adó Euro One Waberer’s Cube Pro MTB Team története példaértékű, nem csak a kerékpársportban: folyamatos, céltudatos munkával el lehet érni olyan sportágban is komoly eredményt, amiben egyelőre nem tartozunk a világ élvonalába. “A csapat megalakulásakor fantáziát és profi hozzáállást tapasztaltunk a csapatot menedzselő sport marketing ügynökségtől, a Sport Vision & Solutions-től, ezért vágtunk bele 2010-ben a közös munkába, akkor még négy versenyzővel. A most már két éve tartó töretlen bizalom gyümölcse az olimpiai kvóta megszerzése, ami természetesen óriási büszkeséggel tölt el engem és munkatársaimat is. Nagyon szurkolok Andrásnak, hogy alázatos munkájához méltó, kitűnő eredménnyel szerepeljen Londonban.” – mondta Nánási Sándor az Euro One Számítástechnikai Zrt. elnöke. Wáberer György a Waberer’s International tulajdonosa így vélekedett – “Vállalkozásom, a Waberer’s International 2012-ben vált névadó fokozatú támogatóvá a csapatnál. A csapat sikereit látván döntöttem úgy, hogy támogatom ezt a nagyszerű kezdeményezést, magam is lelkes kerékpáros lévén. Mindentéren elkötelezett vagyok Magyarország fejlődéséért, ezért büszke vagyok rá, hogy hozzájárulhattam Parti András hazaigazolásához. Szívből gratulálok az olimpiai kvóta megszerzéséhez és sok szerencsét kívánok neki a “nagy napra” is! Hajrá Euro One Waberer’s Cube, hajrá Magyarország!”

Címkék: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!