CIVILEK A KÖZBIZTONSÁGÉRT

A Ludas Biztonságért Egyesület az ifjú Polgárőrök között Aktivisták hete elnevezéssel tartott közbiztonsági ellenőrzéseket. Forrás: facepress.hu A faluban ismét megsokszorozódott az ismeretlen emberek kopogtatása, csöngetése a házakhoz, és sajnos volt rá példa, hogy amíg beszélgettek, elvonták a házaspár figyelmét, majd tettestársuk nagyobb értékű pénzt tulajdonított el. A helyi Polgárőrök alelnöke, Lizák Gábor elmondta, megkérte az […]

Szerző:

A Ludas Biztonságért Egyesület az ifjú Polgárőrök között Aktivisták hete elnevezéssel tartott közbiztonsági ellenőrzéseket.

Forrás: facepress.hu

A faluban ismét megsokszorozódott az ismeretlen emberek kopogtatása, csöngetése a házakhoz, és sajnos volt rá példa, hogy amíg beszélgettek, elvonták a házaspár figyelmét, majd tettestársuk nagyobb értékű pénzt tulajdonított el.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A helyi Polgárőrök alelnöke, Lizák Gábor elmondta, megkérte az ifjú Polgárőröket, hogy éjjel-nappali szolgálatot vállaljanak a lehetőségeikhez mérten.

Ennek szívesen tettek eleget az önkéntesek, vállaltak szolgálatokat, aki nem volt épp nyári gyakorlaton, nem dolgozott, az szabadidejében járőrözött, viszont akadt olyan is, aki a falu biztonságáért munka után, ha csak két órát is, de bekapcsolódott az akcióba.

Mint mesélik: volt szerencséjük egy útszéli hölggyel is találkozni, aki ott végezte munkáját. Az ifjak felszólították, hogy hagyja, el a helyszínt különben rendőrt hívnak. A hölgy nem tett eleget a kérésnek, így értesítették Lizák Gábort, aki értesítette a rendőrséget.

Az Aktivisták hete sikeresen zárult Ludason, összetartás tükrözte és a falu lakosai biztonságban tudhatta magát.

Legtöbb szolgálatot és óraszámot Kovács Gábor teljesítette, majd Madarász Kitti és Baranyi Dániel.

Az Aktivisták hetében részt vett: Kovács Gábor, Madarász Kitti, Baranyi Dániel, Vas Sándor, Kovács Viktor, ifj. Vas István, Bódi Attila, Lévai Balázs, Heisz Márk, Bazsó Dávid, id. Vas István.

Köszönjük az elismerő és kiemelkedő munkájukat!

Tegyünk együtt, egymásért a saját biztonságunkért!”

Címkék: , , , , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !

Egy igazi szófelhő. Válassz!