Demjánt szidják a nyelvtanárok

Megtévesztő és méltánytalan Demján Sándornak az a kijelentése, hogy a nyelvtanárok a zongoratanárokhoz és kertészekhez hasonlóan nem adóznak – állítja Salusinszky András, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke. Salusinszky szerint a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke összekeveri az iskolai és nyelviskolai tanárokat a kávéházakban oktató kontárokkal. Forrás: HVG  A Magyarországon tanító iskolai és nyelviskolai tanárok mindegyike adófizető […]

Szerző:

Megtévesztő és méltánytalan Demján Sándornak az a kijelentése, hogy a nyelvtanárok a zongoratanárokhoz és kertészekhez hasonlóan nem adóznak – állítja Salusinszky András, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének elnöke. Salusinszky szerint a Vállalkozók Országos Szövetségének elnöke összekeveri az iskolai és nyelviskolai tanárokat a kávéházakban oktató kontárokkal.

Forrás: HVG 

A Magyarországon tanító iskolai és nyelviskolai tanárok mindegyike adófizető állampolgár, így Demján Sándor azon kijelentése, hogy ők nem adóznak, megtévesztő és méltánytalan – mondta Salusinszky András, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének (NYESZE) elnöke. Salusinszky szerint a Vállalkozók Országos Szövetsége (VOSZ) elnökének mindent meg kellene tennie annak érdekében, hogy a kávéházakban oktató “kontárokat” is bevonják az adózók körébe, mivel ma ők több tízmillió forintnyi adót vesznek ki az állam zsebéből.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

A magukat nyelvtanárnak mondó, valójában főleg a bevételre koncentráló, képzetlen emberek sok esetben tényleg nem tesznek eleget a tisztességes piaci magatartás követelményeinek. Az ő esetükben még az adóelkerülésnél is nagyobb gondot jelent, hogy az oktatásuk minőségére semmilyen garancia nincs és tevékenységükkel sokszor kárt okoznak – tette hozzá Salusinszky András, aki éppen ezért találkozót kezdeményez Demján Sándorral. A megbeszélésen szót ejthetnének arról, hogy hogyan lehetne a magyar vállalkozókat segíteni abban, hogy használható nyelvtudást szerezzenek.

A NYESZE elnöke szerint a nyelviskolák munkáját mindenképpen segíteni kell, semmiképpen sem szabad hátráltatni őket különösen a jelenlegi helyzetben, amikor a magyar lakosság idegennyelv-ismeret terén mutatkozó lemaradása súlyos károkat okoz a magyar gazdaság fejlődésének.

Címke: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !