Orbán Viktor: “A futball a mi játékunk!”

A miniszterelnök kiáll Paulo Sousa mellett, nagy sikernek tartja a TAO-törvény végrehajtását, de a futballpiac átrendeződéséről, az új stadionokról, valamint arról is beszél, hogy miért nem állhatja a „szerethető válogatott” kifejezést.   Forrás: MNO   Terjedelmes, de kizárólag futballról szóló interjút közöl Orbán Viktor miniszterelnökkel, a felcsúti Puskás Akadémia alapítójával az intézmény hivatalos honlapja. A […]

Szerző:

A miniszterelnök kiáll Paulo Sousa mellett, nagy sikernek tartja a TAO-törvény végrehajtását, de a futballpiac átrendeződéséről, az új stadionokról, valamint arról is beszél, hogy miért nem állhatja a „szerethető válogatott” kifejezést.

 

Forrás: MNO

 

Terjedelmes, de kizárólag futballról szóló interjút közöl Orbán Viktor miniszterelnökkel, a felcsúti Puskás Akadémia alapítójával az intézmény hivatalos honlapja. A beszélgetésben, amelyet az akadémia sajtófőnöke, a FourFourTwo magazin magyar főszerkesztője, Szöllősi György készített Magyarország miniszterelnökével, a labdarúgás szinte minden aktuális kérdése felvetődik.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Orbán Viktor méltatja a válogatottban bemutatkozó Gyurcsó Ádámot, a Puskás Akadémia növendékét, és leszögezi, hogy „az elmúlt években nem dolgoztunk hiába”.

 

„Olyan évet zártunk, aminél jobbat nem tudom, hogy lehet-e. Megnyertük az U19-es bajnokságot, az U18-ast, ezüstérmesek lettünk az U17-esek között, negyedikek az U15-ös bajnokságban, az NB II.-es csapatunk pedig a korábbi ifistákra alapozva a nyolcadik helyen tudott végezni. Eredmények szempontjából ennél jobbat nehéz elérni, de azért a szakmai munka minőségét még lehet javítani. A Puskás Akadémiának abban a szerencsében van része, hogy Paulo Sousának hívják partnerünk, a Videoton vezetőedzőjét, és az akadémia munkájának irányítása is az ő szakmai felügyelete alá került.”

 

Címke: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !