Az ország ötödik legjobbjai a pécsi kézisek

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. U 14-es kézilabdázói ötödik helyezést értek el a múlt hétvégi országos döntőben. Az alsóörsi tornán a pécsiek az MKB Veszprém csapatát is legyőzve érték el ezt a kimagasló eredményt. Forrás: Pécsi Újság – Izgatott kezdés után fokozatosan javult a játékunk. A védekezünk az egyik legjobb volt az egész döntő során, […]

Szerző:

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. U 14-es kézilabdázói ötödik helyezést értek el a múlt hétvégi országos döntőben. Az alsóörsi tornán a pécsiek az MKB Veszprém csapatát is legyőzve érték el ezt a kimagasló eredményt.

Forrás: Pécsi Újság

– Izgatott kezdés után fokozatosan javult a játékunk. A védekezünk az egyik legjobb volt az egész döntő során, a támadójátékunkon viszont akad még csiszolni valónk. Azt gondolom, hogy a szélsőjátékban, kapusteljesítményben és összjátékban sikerült a legtöbbet fejlődnünk erre a döntőre – nyilatkozta Kovács Gábor, a pécsiek edzője.

A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. tizennégy éven aluli kézilabdázói az első két csoportmérkőzésüket ugyan elvesztették, azonban a csoport utolsó összecsapásán elszánt, harcos játékkal, hatgólos hátrányból felállva 27-25-re győzték le az FTC-PLER együttesét.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Az első három meccs után a pécsiek az MKB Veszprémmel csaptak össze, a 21-16-os győzelmet követően Kovács Gábor tanítványai az ötödik helyért mérkőztek meg a Balmazújvárossal.

– Talán a teltházas csarnoknak, a kiváló hangulatnak volt köszönhető, hogy az első félidőben megilletődötten játszottak a fiúk és döntetlent mutatott az eredményjelző. A második félidőben azonban feljavult a támadójátékunk, stabilabbá vált a védelmünk, a kilencgólos előnyünkből hármat sikerült megtartanunk a végére – mondta a tréner.

Temesvári Zalán, a pécsiek legjobb játékosa 27 góllal a második helyen végzett a góllövőlistán (29 góllal nyert a legtöbb gólt lövő kézis).

Eredmények:

Pécsi Sportiskola – PSN Zrt. – Csurgói KK 13:18 (6:12)
XVI. Ker. KMSE – Pécsi Sportiskola – PSN Zrt. 17:14 (5:8)
FTC-PLER – Pécsi Sportiskola – PSN Zrt. 25:27 (15:12)
Pécsi Sportiskola – PSN Zrt. – MKB Veszprém 21:16 (12:8)
Pécsi Sportiskola – PSN Zrt. – Balmazújváros 12:10 (23:20)

A csapat tagjai: Kis Dániel, Bognár Áron, Csizmadia Bence, Mayer Balázs, Szegleti Richárd, Somogyvári Attila, Temesvári Zalán, Pais Kálmán, Bárány Balázs, Mészáros Erik, Erdélyi Balázs, Emberovics Milán, Szommer Erik, Temesvári Csanád, Zengei Martin, Réti Márton.
Edzők: Kovács Gábor, Halmai Csaba

Címke: , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !