Kevesli Orbánék csomagját Demján

Demján Sándor vállalkozó szerint a munkahelyvédelmi akciótervnél jóval nagyobb összeggel kellene segíteni a termelést Magyarországon. A milliárdos üzletember egy 1000-2000 milliárdos beruházási alapot is létrehozna. Forrás: origo.hu Demján Sándor, a Trigránit elnöke szerint jó a munkahelyvédelmi akcióterv, de igazán sikeres akkor lehet, ha kiegészül egy, a termelést serkentő gazdaságfejlesztési programmal. A termelésről kell leszedni a […]

Szerző:

Demján Sándor vállalkozó szerint a munkahelyvédelmi akciótervnél jóval nagyobb összeggel kellene segíteni a termelést Magyarországon. A milliárdos üzletember egy 1000-2000 milliárdos beruházási alapot is létrehozna.

Forrás: origo.hu

Demján Sándor, a Trigránit elnöke szerint jó a munkahelyvédelmi akcióterv, de igazán sikeres akkor lehet, ha kiegészül egy, a termelést serkentő gazdaságfejlesztési programmal. A termelésről kell leszedni a terheket – mondta. Az Inforádiónak azt mondta, a 300 milliárd forintos program többszörösét kitevő alapot kellene létrehozni.

ez a bejegyzés

ez a bejegyzés a Metrinwest kft. mérlegtechnikai megoldásainak bemutatására szolgál. Profiljaink között a hídmérlegek és technológia mérlegek mellett a kalibrálás szerepel. tags: hídmérleg; vasúti; közúti; kombinált; technológiai mérlegek; big-bag zsáktöltő; elektronikus raktármérlegek; hordótöltő mérlegek; ex-es mérlegek; tartálymérleg; szalagmérleg; precíziós mérlegek; analitikai mérlegek; darabszámlálós mérlegek;precíziós mérlegek; élelmiszeripari mérlegek; címkenyomtató mérlegek; szuperlapos saválló mérlegek; felsőpályás húsipari mérlegek

Orbán hétfőn jelentette be a munkahelyvédelmi akciótervet, amely járulékkedvezményeket, új kisvállalkozási adókat és adminisztrációcsökkentő lépéseket tartalmaz.

A gazdaságfejlesztési program keretében egy 1000-2000 milliárd forintos beruházási alapot kellene felállítani vagy az államnak, vagy a magyar tőkecsoportoknak. Azzal magyarázta az alap létjogosultságát, hogy ha nem jönnek külföldi beruházók, akkor a hazai termelők számára kell segítséget nyújtani.

Ha nincs növekedés, akkor Magyarország negatív spirálba kerül, és az adóbevételekből nem tudja finanszírozni magát, így rákényszerül az IMF-hitel felvételére – tette hozzá.

Szerdán Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is kifejtette véleményét a munkahelyvédelmi akciótervről. Szerinte az akár egy százalékponttal is emelheti a magyar GDP-növekedést. Az új kisadókat az evából átlépők mellett 150-200 ezer mikrovállalkozás is választhatja majd.

Címke: , , ,

Nesze szemem egyél még !

Sokszor nehezen állunk ellen a finom ételeknek, és ezt tapasztaljuk a hírekkel kapcsolatban is. Elolvassuk, bosszankodunk és örülünk. Vagy azt mondjuk magunknak, hogy erre mindig emlékezni fogok (persze, hogy nem :-), de az is lehet, hogy kipróbálod. Leggyakrabban azonban csak olvasunk.

... közömbösen. Ez amit biztos nem szeretnénk. Ezért összegyűjtjük azokat a cikkeket, amikről van véleményünk és azokat a cikkeket, amiket a Google vagy más kereső véletlenül dob nekünk. Kíméletlenül és elkötelezetten nem változtatunk, mivel tudjuk, hogy szükség van agyagtáblákra és papirusztekercsekre. Legyen ez az oldal is ilyen. Ja, és bocs a reklámokért.

Klikk

Reklám pedig van. Szükség van rá a keresőmotorok miatt, a látogatás növeléséhez és persze bevételforrás számunkra. Biztos, hogy rajtad is segít. Hívj fel minket, vagy küldj egy levelet és beszéljünk róla.

Megéri !